Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şehrimizin yüzde 98’lik bölümünü yeniledik

Şehrimizin yüzde 98’lik bölümünü yeniledik

ISPARTA 27.11.2018 08:10:00 0
Şehrimizin yüzde 98’lik bölümünü yeniledik
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti. Şantiyede personeliyle buluşan ve sohbet eden Başkan Günaydın, “Altyapıya büyük önem verdik, yağmur suyu başta olmak üzere içme suyu, kanalizasyon çalışmalarında şehrimizin yüzde 98’lik bir bölümünü yeniledik. Bir şehrin altyapısını tamamlamadan, yolunu, kaldırımını 24 ayar altınla kaplasan hiçbir faydası yok” dedi.
 
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin altyapısını yüzde 98 oranında yenileyen Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün personeli ile bir araya geldi. Müdürlük şantiyesinde personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, personeline altyapıda gösterdikleri büyük özveri ve çalışkanlığından dolayı teşekkür etti. Belediye olarak altyapıya yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler veren Başkan Günaydın, “Çok şanslıyım, çalışkan bir personele sahibim” dedi. 1999 yılında göreve geldiği ilk döneminde şehirde en ufak bir yağışta 580 evi su bastığını hatırlatan Başkan Günaydın, bunun artık sıfırlandığını söyledi. Bunun başarılmasında yaz, kış, yağmur, çamur demeden büyük bir özveri ile çalışan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün payına dikkat çeken Günaydın, “Hedefimize ulaştık” dedi.
KAZANDIK, KAZANDIĞIMIZI YİNE HALKIMIZA HARCADIK
Şehrin altyapısını kendi imkanlarıyla bitiren bir belediye olduklarına değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu başarı bize yetmeyecek. Sizlere güveniyorum. Altyapıya büyük önem verdik, yağmur suyu başta olmak üzere içme suyu, kanalizasyon çalışmalarında şehrimizin yüzde 98’lik bir bölümünü yeniledik. Şehrimiz altyapıda yeni bir kent oldu. Bu çalışmaların tamamını bilinçli bir şekilde gerçekleştirdik. Altyapı cesaretine girmeseydik, başarı elde edemezdik. Altyapıda Türkiye birincisiyiz. Altyapı konusunda halkımız sefa yaşıyor. Bir şehrin altyapısını tamamlamadan, yolunu, kaldırımını 24 ayar altınla kaplasan hiçbir faydası yok. Çalışanlarımızdan Allah razı olsun şehrimizi hep birlikte el birliğiyle bu şekle getirdik. Altyapıya büyük önem veriyorum. Şehirci bir mimarım. Altyapıyı yapmasam mesleğime ihanet etmiş olurdum. İnandık, yaptık. Yaptığımız sıradan bir iş değil. Başardık, tebrik ediyorum. Rehavete kapılmayacağız. Daha çok çalışacağız. Tüm çalışmalarımızı kendi imkanlarımızla gerçekleştirdik. ‘Bu adam parayı nereden buluyor’ diyorlar, işte kendi imkanlarını kullanan, personeliyle gece, gündüz çalışmayla kazandık, kazandığımızı yine halkımıza harcadık” görüşlerinde bulundu.
ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM ŞEHRİMİZ DAHA FARKLI BİR ŞEKLE DÖNÜŞECEK
En önemlisinin çalışanına güvenmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Önümüzdeki dönem şehrimiz daha farklı bir şekle dönüşecek. Şehircilik yönünden daha büyük projelerimiz yolda” ifadesinde bulundu. Türkiye’de ve dünyada olmayan projelerin geleceğini yine şehir ekonomisine yönelik büyük projelerinin olduğuna değinen Günaydın, Türk milletinin önemini bilen bir kişi olarak Türklük dünyasına hitap edecek müzelerin de Isparta’da olacağını ve tarihi anlatacağını kaydetti. Günaydın, “Türk milletinin ne kadar asil ve tarihten silinemeyeceğini ortaya atacak müzeler olacak” şeklinde konuştu. 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °