Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'ndan Bir İLK daha

Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'ndan Bir İLK daha

ISPARTA 28.12.2019 13:55:00 0
 Şehit Ramazan Yiğit 
İmam Hatip
Ortaokulu
Isparta'nın en Başarılı İmam Hatip Ortaokulu olarak öncü çalışmalarına devam eden Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu (Eski Merkez İmam Hatip Ortaokulu) Süleyman Demirel Üniversitesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Isparta Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “SIFIR ATIK ZİRVESİ” nde yerini aldı.
 
SDÜ Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde düzenlenen organizasyonda, Isparta’daki Sıfır Atık çalışmaları, atıkları geri dönüşüme kazandırabilme, gelecek nesillere temiz bir çevre ve tasarruf edebilme ile ilgili sunumlar, paneller, katılımcılar tarafından düzenlenip paylaşıldı.
AVCU; “GERİ DÖNÜŞÜME
KAZANDIRDIĞIMIZ
ÜRÜNLERİ TANITTIK”
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Okul Müdürü Ali Osman Avcu; Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu olarak SIFIR ATIK ZİRVE'sinde okulumuzun standında Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Saadet Kayakuş ve öğrencilerimizle hazır bulunduk, zirvedeki katılımcılara yaptığımız ve yapacağımız projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Okulumuzdaki yapılan etkinlikler ve Geri dönüşüme kazandırdığımız ürünleri tanıttık" dedi.
“SIFIR ATIK KONUSNDA
FARKINDALIK OLUŞTURDUK”
SIFIR ATIK ile ilgili Ali Osman Avcu; “Atıklarımız için geri dönüşüm kutularını (Kağıt, cam, metal, plastik, pil kutuları) kullanmaya başladık. Bu uygulamamızı sınıflara kadar taşıyarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturduk. Ayrıca öğrencilerimizin Sıfır Atık Projesi ile ilgili geri dönüşüme kazandırdığı ürünleri de okulumuzda sergiliyoruz" dedi.
 
 

Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °