Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SDÜ-ITSO işbirliği devam ediyor

SDÜ-ITSO işbirliği devam ediyor

ISPARTA 23.05.2018 07:33:00 0
SDÜ-ITSO işbirliği devam ediyor
SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, ekibiyle birlikte, oda seçimlerini geçtiğimiz ay tamamlayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine hayırlı olsun  ziyaretinde bulundu. ITSO Başkanı Başdeğirmen ile Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete SDÜ’den Rektör Prof. Dr. Çarıkçı’nın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Prof. Dr. Mehmet Saltan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, Mimarlık Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdal Terzi, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Tıp Fakültesi Hastanesi Travmatoloji Analı Bilim Dalı Başkanı ve  Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Atay ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Rasih Yazkan hazır bulundu.
ITSO Başkanı Başdeğirmen ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileten SDÜ Rektörü Prof. Dr. Çarıkçı,  Üniversite-Sanayi İşbirliğini ITSO ile çok iyi yürüttüklerini,  yeni dönemde daha güzel işler ve işbirliği yapmak istediklerini söyledi. Özellikle sanayiciyi ve  Isparta’yı ilgilendiren konular başta olmak üzere, SDÜ’nün birçok konuda ve projede ITSO ile uyum içinde çalıştığını belirten Prof. Dr. Çarıkçı,”Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. SDÜ’nün her zaman yanında oldu. ITSO’nun yeni hizmet binasında Teknoloji Transfer Ofisimizi faaliyete geçirdik. Sayın Başkan ve ekibini bu konuda oldukça duyarlı ve üniversitemiz ile iç içe. İnşallah yeni dönemde daha farklı projeler ve işbirliği çalışmalarımız devam edecek. Sağlık alanında da yeni bir yatırırımız olacak bu konuda ITSO Başkanı olarak sizin öncülüğünüzde işadamlarımızdan destek istiyoruz. Daha önce başarıya ulaştırdığımız projelerimiz gibi bunun da başarıya ulaşacağından eminiz. Şimdiden teşekkür ediyorum.”dedi.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler Ispartamızın gelişmesi büyümesi ve markalaşması için çalışan kuruluşlarınız. Üniversitemiz Ispartamız için büyük bir şans ve ilimizin büyümesi, ekonomik gelişmesi ve bilimsel çalışmalar ile daha birçok konuda katkıları ölçülemez. Bizler üniversitemizle her zaman işbirliği içinde olduk. Hukuk Fakültemizin inşaatının yapılması, hastanelerimize cihaz alınması, sosyal projelere verdiğimiz desteklerle üniversitemizin her zaman yanında olduk ve bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim üyelerimiz eğitim ve sağlık alanında çok duyarlıdır. Sağlık alanında yapacağınız yatırım içinde üzerimize düşenin fazlasını yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.”diye konuştu.  
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °