Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Tanıtım 4. Sınıf Öğrencilerinden Örnek Davranış; Genç Fidanlar Geleceğin Fidanlarını Dikiyor

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Tanıtım 4. Sınıf Öğrencilerinden Örnek Davranış; Genç Fidanlar Geleceğin Fidanlarını Dikiyor

ISPARTA 6.12.2021 14:47:00 0
SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Ve Tanıtım 4. Sınıf Öğrencilerinden Örnek Davranış; 
Genç Fidanlar 
Geleceğin Fidanlarını 
Dikiyor
Isparta Süleyman Demirel üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 4. Sınıf öğrencileri tarafından ders kapsamında “Genç Fidanlar Geleceğin Fidanlarını Dikiyor” isimli sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirerek örnek bir davranışa imza attılar.
 
Proje Şehit Koray Akoğuz İlk- Ortaokulu, Mehmet Köse Ortaokulu ve Şehit Ömer Sarı ortaokulunda gerçekleşmiştir. Proje açılışı Şehit Koray Akoğuz Ortaokulu’nda ortaokul öğrencileriyle birlikte fidan dikimi ve akabinde figüran kostümleri ile müzikli eğlence ve ikram-hediyelik fidan dağıtımı ile yapılırken diğer iki okulda ise fidan dikimi ve ikram-hediyelik fidan dağıtımı ile son bulmuştur.
 
Projeyi gerçekleştiren üniversite öğrencileri; “Bu proje bizler için çok verimli ve eğlenceli geçmekle birlikte küçük dostlarımıza hem fidan dikimini öğretti hem de moral ve motivasyon odaklı bir etkinlik oldu. Bizlerde ekip olarak böyle bir etkinlik gerçekleştirdiğimiz için hem mutlu olduk hem de son sınıf olmamız sebebiyle geride güzel anılar bıraktık.
 
Genç fidanlarımızın bu anı unutmaması ve diktiğimiz fidanların yeşermesi umuduyla… Bu projede bize katkılarından dolayı Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ve Barış’ın Yeri Restorana teşekkürlerimizi sunarız.”

 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °