Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Savlu Ahmet Bayram’da; 50 yıllık Kurbanlık kalitesi sürüyor

Savlu Ahmet Bayram’da; 50 yıllık Kurbanlık kalitesi sürüyor

ISPARTA 20.07.2019 12:23:00 0
Savlu Ahmet Bayram’da;
50 yıllık 
Kurbanlık 
kalitesi sürüyor
Sav Kasabasında Ahmet Bayram, 50 yıllık geleneksel tadını en doğal yemlerle geleneksel üretimiyle vatandaşların hizmetine sunuyor. Bayram, büyükbaş kurbanlık almak isteyenleri Sav’a bekliyor.
 
Kurbanlık hizmetinde yarım yüz yıllık süreye ulaşan ve merkez Sav Kasabasında kurbanlık hizmeti veren Ahmet Bayram, ilk günden bugüne kadar kaliteden asla ödün vermediğini söyledi.
BAYRAM; “KURBANLIKLARI TAMAMEN
DOĞAL ORTAMDA YETİŞTİRİYORUM”
Henüz büyükbaş kurbanlık almayanları bu kaliteden faydalanmaya davet eden Ahmet Bayram; “Ben yaklaşık 50 yıldır bu hizmeti veriyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı öncesinde danalarımızı sizlere ulaştırmaya başladık. Kurbanlık olacak besilik danalarımız kırmızı etin yüzlerce yıllık geleneksel tadını en doğal yemlerle geleneksel üretimiyle yarım asrı aşan süredir sizlere yakışır şekilde siz vatandaşlarımıza sunuyorum. En küçük ayrıntısına kadar tamamen doğal ürünlerle, özenle yetiştirdiğim kurbanlıkları siz kıymetli vatandaşlarımızın beğenisine sunuyorum.
“KURBANLIKLARDA İLAÇ YOK,
GDO YEMİ YOK”
Kurbanlıklarımız; ilaçsız, GDO’lu fabrikasyon yemsiz, kendi doğal döngüsünde, uzun ve zahmetli bir sürede yetiştirilmiştir. Bu doğrultuda, kurbanlık danalarımızı sizinle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mübarek Kurban Bayramında kurbanlık olarak keseceğiniz bu doğal olarak yetiştirilmiş danaları yağsız ve tertemiz etlerini güvenle tüketebilirsiniz” dedi.
“SİZLERİ KURBANLIK BÜYÜKBAŞ
İÇİN SAV’A BEKLİYORUM”
Savlu Ahmet Bayram, her geçen gün daha iyi, daha lezzetli, daha kaliteli üretim anlayışıyla hijyenden ve sağlıktan ödün vermeden hizmet vermeye devam ettiğini belirterek; senelerdir hiç tereddüt etmeden kurbanlık büyükbaş konusunda kendisini tercih edenlere teşekkür ettiğini ve bu yılda Sav’a beklediğini sözlerine ekledi.
AHMET BAYRAM’DAN KURBANLIK
ALMAK İSTEYENLER İÇİN İLETİŞİM:
0.532.564.89.14
0.536.924.76.17

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °