Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SANTEK ISPARTA’yı; 30 Bin Kişi Ziyaret Etti

SANTEK ISPARTA’yı; 30 Bin Kişi Ziyaret Etti

ISPARTA 24.05.2022 18:54:00 0
SANTEK ISPARTA’yı;  
30 Bin 
Kişi Ziyaret 
Etti
HABER: Yunus ÖZLER 
Kısa adı SANTEK – ISPARTA olan Yapı Dekorasyon, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı sona erdi. Gökkubbe Fuar Merkezi’nde açılan ve 22 Mayıs akşamına kadar açık kalan fuarı 30 bin kişi ziyaret etti.

 
YAPI DEKORASYON VE
MOBİLYA FUARI 25. KEZ AÇILDI
24 Yıldır DETAY Fuarcılık tarafından başarıyla gerçekleştirilen ancak bu yıl Detay Fuarcılık’ın kardeş kuruluşu olan ASKO Fuarcılık ile birlikte yapılan SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı’nın 25’incisi bu yıl 18 – 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Gökkubbe Ulusal Fuar Merkezi’ndeki fuar her yıl olduğu gibi bu yılda Isparta halkı ve çevre illerden gelen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 
BU YIL FUARI 30 BİN
KİŞİ ZİYARET ETTİ
18 Mayıs Çarşamba günü Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu ve Fahretdin Gözgün, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan, Daire Müdürleri, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıl katılımı ile görkemli bir açılışa ev sahipliği yapan SANTEK ISPARTA – 2022 Fuarı 22 Mayıs Pazar günü saat 22.00’de sona erdi. Bu yıl 68 firma ve 170 Marka Temsilcisinin katılımı ile gerçekleşen Fuar yurtiçi ve yurtdışından 30 bin sektör ilgilileri tarafından ziyaret edildi.
FUAR, FİRMALARIN ÜRETTİĞİ TÜM YENİLİKLERİ SEKTÖRÜN ÖNDE GELEN PROFESYONELLERİ İLE BULUŞTURDU
Yapı ve dekorasyon ürünleri, ev ve Ofis Mobilyaları, Çocuk odası takımları, Halı, Perde, Ev Tekstili, kapı pencere sistemleri, mutfak dolapları ve ekipmanları, banyo dolapları, duşa kabin, cam balkon ve panjur sistemleri, zemin kaplamaları, ısı, su, ses izolasyon ürün ve hizmetleri, asansör, otomatik kapı ve güvenlik sitemleri, doğalgaz ürünleri, ısıtma soğutma ve havalandırma sistemleri, kombi panel ve radyatörler, güneş enerji sitemleri, klima sistemleri, market ve pasta dolapları raf sistemleri, ev tekstili gibi konularını içinde barındırmakta olan fuar, başta Isparta olmak üzere Akdeniz Bölgesindeki yapı, dekorasyon ve mobilya kuruluşlarının ürettiği tüm yenilikleri sektörün önde gelen profesyonelleri ile buluşturdu. Fuar süresince yaklaşık 350 birebir iş görüşmesi gerçekleştirdi.
SANTEK ISPARTA FUARI STRATEJİK
BİR İŞ PLATFORMUNA DÖNÜŞTÜ
Isparta başta olmak üzere bölgenin çeşitli illerinden gelen firmalar, sektörlerin temsilcileri ile ve evinin dekorasyonunu ve mobilyasını yenilemek isteyen vatandaşlarla birebir görüşmeler yapma imkanı buldu. Fuar boyunca gerçekleştirilen yaklaşık 350 görüşme sonucu şehrin ve bölgenin ekonomisine katkı sağlayacak sipariş bağlantıları kuruldu. Bunun yanı sıra çevre illerden gelen yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar stratejik bir iş platformuna dönüştü.
SIRÇA VE ÇARKÇI; “ISPARTA’NIN MİLLİ VE
YERLİ ÜRETİMDEKİ GÜCÜ ORTAYA KOYULDU”
Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan DETAY Fuarcılık ve ASKO Fuarcılık Yetkilileri Ahmet Sırça ile Onur Çarkçı, düzenledikleri bu fuarda Isparta’nın milli ve yerli üretimdeki gücünü ortaya koyduklarını söylediler. Fuara katılımcı ve ziyaretçi ilgisinden memnun olduklarını belirten Sırça ve Çarkçı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Fuarımıza ana başlıklarda yapı dekorasyon ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren önemli firmalar katıldı.
“ZİYARETÇİLERİMİZ BÜYÜK ORANDA
MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER”
Başta mobilya sektöründeki imalatçı firmalar olmak üzere fuarımıza katılan ve ziyaret eden firmalar ve vatandaşlarımız arasında önemli alışveriş zemini oluşturuldu. Fuarın girişinde oluşturduğumuz Detay Fuarcılık standımızdaki arkadaşlarımız tarafından ziyaretçilerle yapılan görüşmelerde vatandaşlar yüksek bir yüzdelik oranda fuardan memnuniyetini dile getirdiler. Gerek ziyaretçilerimizin gerekse fuarımızda stand açan firmalarımızın büyük oranda memnuniyetlerini dile getirmeleri Detay Fuarcılık ve Asko Fuarcılık olarak fuarı düzenleyen bizleri de son derece mutlu etti” dediler.
İŞTE SANTEK ISPARTA – 2022 FUARI:

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °