Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SANTEK Fuarı’nda; ARMA YALITIM’A Büyük İlgi

SANTEK Fuarı’nda; ARMA YALITIM’A Büyük İlgi

ISPARTA 22.05.2022 05:54:00 0
SANTEK Fuarı’nda; 
ARMA YALITIM’A
Büyük İlgi
Kısa adı SANTEK olan Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’ında Stand Açan ARMA YALITIM, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Yapılarda yalıtımın son derece önemli bir unsur olduğunu ifade eden Arma Yalıtım Sahibi Fatih Meydan, standı ziyaret eden vatandaşları yalıtım konusunda bilgilendirdiğini söyledi.
 
MEYDAN; “STANDIMIZA İLGİ GÖSTEREN TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Fuarda Standlarına gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Arma Yalıtım Sahibi Fatih Meydan, vatandaşların standlarından memnuniyetle ayrıldıklarını belirterek şunları söyledi; “Arma Yatılım olarak Isparta’daki yapıları bir anlamda giydirmeye devam ediyoruz. Zira, biz yalıtımı üşüyen bir kişinin üzerine mont veya gocuk giymesine benzetiyoruz. Yalıtımsız binalar kışın üşüyen bir insan gibi soğuklardan etkilenirler ve soğuğu içeri alırlar. Ancak, üşüdüğü için gocuk veya palto giyen bir kişinin üşümesi sona erer. Çünkü, o palto kişiyi soğuklardan korur. İşte yalıtım da binayı soğuk ve benzeri olumsuz dış etkenlerden korur. Buradan şunu net olarak belirtmek isterim ki, yalıtım yapılmış yapılardaki ısı kaybı % 70’lere kadar çıkmaktadır. Bu da büyük bir enerji kaybını önler ve tasarruf sağlar” dedi.
“DIŞ CEPHENİN LİDERİ  
ARMA YALITIMDIR”
Arma Yalıtım Sahibi Meydan, son yıllarda yatılım konusunda vatandaşların önemli ölçüde bilinçlendiklerini ve artık yaşadıkları evleri ısı kaybına karşı yatılım yaptırdıklarını vurgulayarak; “Her cephenin bir lideri vardır. Isparta’da dış cephenin lideri de Arma Yalıtımdır” ifadelerini kullandı.

NEDEN DIŞ CEPHEDEN ISI YALITIMI?
Yaptıkları yalıtımlarda 10 yıl garanti ve 24 ay sigorta imkanı sunduklarını ifade eden Arma Yalıtım Sahibi Fatih Meydan, ayrıca vade farksız taksit imkanı ile isteyen müşterilere ücretsiz keşif yaptıklarını söyledi.
Meydan,  yalıtımın faydalarını ise şöyle sıraladı;
- Dış cephede yer alan duvar, kolon, kiriş ve perde duvar yüzeylerinin tamamı yalıtılmış olur. Isı köprüleri büyük oranda ortadan kalkacağından ısı kayıpları da minimuma iner.
- Yapıların dış kabuğu, olumsuz atmosferik koşullara karşı korunmuş olur. Aşırı ısınma ve soğumaya, şiddetli yağış ya da dona maruz kalmaz.
Yapı elemanları ani ısı değişikliklerinde etkilenmeyeceğinden, genleşme ya da büzülmeye dayalı çatlama ve kabarmalar oluşmaz. Onarım masrafları en aza iner. Binaların ömrü uzar.
- Yapı kabuğunu oluşturan duvar ve taşıyıcı sistemler üzerinde ısı enerjisi muhafaza edileceğinden, ısıtma sistemleri kapandığında bile iç ortam sıcaklığı da uzun süre korunur. Binaların içinde uzun süreli ısı konforu sağlanmış olur.
- İçerden yalıtım uygulamalarında özellikle döşeme ve ara duvarların dış cephede kalan kesitleri üzerinden ısı transferleri devam edecektir. Bu da yalıtımdan istenen yüksek performans ve tasarrufu engellemektedir.
DIŞ CEPHE ISI YALITIM
SİSTEMİNİN FAYDALARI
- Binadan dışarıya ısı kaybını azaltır, enerji tasarrufu sağlar.
- Sadece kış aylarında yakıt giderlerini değil, yazın da binaların güneş altında fazla ısınmasını engelleyerek soğutma giderlerini azaltır.
- Ortalama %50 yakıt tasarrufu sağlar ve kendini 2-5 yılda amorti eder.
- Yeni inşa edilen yapıların yalıtılması durumunda ısıtma ve soğutma tesisatları daha ufak seçilebileceği için ilk yatırım ve işletme maliyetleri de düşer.
- Mekanlarda ısının dengeli dağılımını sağlar. Konut içindeki dengeli ısı dağılımı sayesinde, yaşanan mekanlarda rutubetsiz, sağlıklı ve konforlu yaşam ortamı oluşmasını sağlar.
- İç yüzeylerde terleme sonucu küflenme, siyah leke oluşmasına bağlı sıva ya da boyaların kabarmasını engeller.
- Taşıyıcı kolon, kiriş ve perde duvarların içindeki demir donatılarda rutubete bağlı korozyonun önüne geçer ve yapının dayanıklılığını sağlayarak ömrünü uzatır.
- Binanın onarım masraflarını azalır, dış cephesini güzelleştirir.
- Atmosfere giden zehirli gaz ve atık miktarını azaltarak, hava kirliliğinin azalmasına ve çevrenin korunmasına katkıda bulunur.”
ARMA YALITIM İLETİŞİM:
Adres: Pirimehmet Mah. 118. Cad. No.58 ISPARTA
Web: www.armayalitim.com.tr
e-mail: info@armayalitim.com.tr
facebook – instegram: armayalitim
Ücretsiz Keşif Hattı: 228 1 555

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °