Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sanayi esnafından Hoşgeldin Ramazan yemeği

Sanayi esnafından Hoşgeldin Ramazan yemeği

ISPARTA 20.05.2017 06:04:00 0
Sanayi esnafından Hoşgeldin Ramazan yemeği
Gül Küçük Sanayi Sitesinde Kooperatif üyesi esnaflar, cami yaptırma yaşatma derneği ve hayırsever vatandaşların katkısı ile Cuma namazı öncesinde mevlüt okutularak, Ramazan ayını karşılama yemeği verildi. Gül Küçük Sanayi sitesi camiinin ek binasının Ramazan ayında ibadete açılacağını belirten Cami Dernek Başkanı Mevlüt Turan, “ek binanın yapımına katkı sunan hayırseverlere teşekkür ediyoruz. 600 kişilik camimiz, 800 kişilik ek bina ile 1400 kişilik olacak” dedi. 

Gül Küçük Sanayi Sitesinde Kooperatif üyesi esnaflar, cami yaptırma yaşatma derneği ve hayırsever vatandaşların katkısı ile Cuma namazı öncesinde mevlüt okutularak, Ramazan ayını karşılama yemeği verildi. Esnafların Ramazan ayı öncesinde birlik ve beraberliğini pekiştirmek için böyle bir program yaptıklarını söyleyen Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, “programımızda ebediyete intikal etmiş esnaflarımız, camimizin ek binasına maddi katkı sunan hayırseverlerimizin ebediyete intikal etmiş yakınları için mevlidi şerif okuttuk. Bunun yanı sıra Cuma namazı çıkışında esnaflarımızın ve hayırseverlerin katkıları ile helva, kabune ikramı yapıldı. Camimizin ek binasının yapımına katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Gül Küçük Sanayi Sitesi Camiinin Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Mevlüt Turan, “daha önce camimiz 600 kişilikti, 800 kişilik ek binanın yapımı ile camimiz 1400 kişilik büyük ve güzel bir cami oldu. İnşallah ek bina ramazan ayına bitecek. Ramazan ayında ibadete açılmış olacak” dedi.   

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °