Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sanatçı Okan Gökdal; İlk Resim Sergisini Açtı

Sanatçı Okan Gökdal; İlk Resim Sergisini Açtı

ISPARTA 19.07.2019 13:23:00 0
Sanatçı Okan Gökdal; 
İlk Resim 
Sergisini 
Açtı
Lisans Eğitimini Pamukkale Üniversitesi Resim - İş Öğretmenliği Bölümünde başarıyla tamamlayan ve yağlı boya çalışması yapan Ressam Okan Gökdal ilk resim sergisini törenle açtı.
 
Bugün saat 14.30’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Sergi Salonunda yapılan sergi açılışına; Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Vali Ömer Seymenoğlu’nun Eşi Tuğba Seymenoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
GÖKDAL; “EMEĞİ GEÇEN
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ressam Sanatçı Okan Gökdal, açılışta yaptığı konuşmada; “Bu sergiyi açmak benim hayalimdi ve bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Bu sergiyi açmamda bana destek olan başta annem olmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün ve herkese teşekkür ediyorum. Bu benim ilk kişisel sergim. Yaklaşık bir yıldır verdiğim emeğin sonucunda ortaya çıktı bu eserler. Bu konuda bana yardımcı olan destek olan başta ailem olmak üzere herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün burada açmakta olduğumuz yağlı boya sergimizde 32 eser bulunmaktadır” dedi.
DAVETLİLER SERGİYİ GEZDİ
Yapılan konuşmanın ardından serginin açılışı; Vali Ömer Seymenoğlu’nun Eşi Tuğba Seymenoğlu tarafından açıldı. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezdi. Eserler hakkında sergiyi açan Okan Gökdal davetlileri bilgilendirdi.
SERGİ 26 TEMMUZ
TARİHİNE KADAR AÇIK KALACAK
Söz konusu sergi; 19 - 26 Temmuz 2019 tarihleri arasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Sergi Salonunda açık kalacak.
SANATÇI OKAN GÖKDAL KİMDİR?
08.08.1997 yılında Isparta’da doğdu. İlk ve ortaokul zamanlarında sanata olan ilgisi başladı. 2015’te Isparta Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümünden mezun oldu. Sanatçı Lisans Eğitimini Pamukkale Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümünde başarıyla tamamladı. Röprodüksiyon çalışmaların ardından eserlerinde kavramsal sanatla ekspresyonist anlayışı birleştirerek tuvaline yansıtmaktadır.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °