Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Şampiyonlar Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam Hatip Lisesinde

Son dönemlerde Türk sporunun yüz akı olan Tekvando Milli takımından sporcular başarıların adresi olan Hacı Ahmet Ersöz Anadolu imam hatip lisesini ziyaret ettiler.

ISPARTA 20.10.2016 12:01:00 0
Şampiyonlar Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam Hatip Lisesinde
2016 yılından beri milli sporcu unvanı da alan tekvandocular Milli Takım antrenörü ve aynı zamanda  Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğünde Bölge antrenörü  Yaşar Erbil öncülüğünde yaptıkları ziyaretlerinde bir de minik gösteri yaparak tekvandonun gençler arasında sevilmesini sağlamak istediler.
Güney Kore’de şimdiye kadar bayanlar dalında  hiç yenilgi görmemiş  Güney Kore takımını yenilgiye uğratarak şampiyon olmuşlardır.
Türkiye Milli Takımı ferdi dallarda 16 madalya ile 16 kez İstiklal marşını dinleterek 16 kere Türk bayrağının göndere çekilmesini sağlamışlardır.Takımda 90 dan fazla madalya ile Peru’da Milli Marşımızı dinletme başarısından dolayı Okulu ziyarete eden sporcuları ve Yaşar Erbil’i tebrik eden Okul Müdürü Ramazan Tamer Büyükküpçü sporculara çeşitli hediyeler ve plaketler takdim ederek ziyareti taçlandırdı.
Disiplin ve saygının sporun ana omurgasını oluşturması gençler arasında yaygınlaştırılarak iletişim yollarının kapatılmamasına özen göstermeyi öğrenmeleri hedeflenmektedir.
Hacı Ahmet Ersöz Anadolu imam hatip lisesinde ziyaret edenler arasında daha önce takım olarak Türkiye üçüncülüğü bulunan ve aralarında 2016 da balkan şampiyonu olan sporcular vardı.
Milli sporcular   Balkan şampiyonu İrem Nur Öztürk, Burcu Yarloğlueş, Meryem Serfiraz Bilici, Hasibe Büyükdavraz sempatik tavırlarıyla çok güzel bir kaynaşma örneği gösterdiler.
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °