Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasının Ödülleri Verildi

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasının Ödülleri Verildi

ISPARTA 14.04.2018 08:20:00 0
Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışmasının Ödülleri Verildi
Isparta Yeşilay Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde düzenlenen “8. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” Yarışmasında birinci olan öğrenciler ödüllendirildi.
Yılmaz Şener İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Doğan, Isparta Yeşilay Şube Başkanı Muhammed Said Uyar, Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Ali Solmaz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Yeşilay’ın kuruluşundan bu yana hizmetleriyle ilgili kısa bir sunum yapıldı. Sunumun ardından “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek” Yarışmasında birinci olan öğrencilere 500’er TL para ödülü ve çeşitli hediyeler verildi.  Ayrıca Yeşilay, okul öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim etti. Yarışmalar, afiş, resim ve şiir kategorilerinde gerçekleştirildi.
Törende konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Doğan, Yeşilay ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ Yarışmasında derece alan öğrencileri kutladı. Bağımlığın önüne geçmek için okullar kadar ailelere de büyük görev düştüğünü belirten Doğan, “Ayrıca teknoloji bakımlılığına çocuklar kapılıyor. Bunun önüne geçmemiz lazım. Ve diğer kötü alışkanlıklarının önüne geçmek için aileler ve öğretmenlerimize de büyük görevler düşüyor. Bu çocuklar bizim geleceğimiz” dedi.
Isparta Yeşilay Şube Başkanı Muhammed Said Uyar, Isparta’da yaklaşık 2 bin veliye bağımlılık konusunda seminerlerin verildiğini ve en çok Yılmaz Şener İlkokulu velilerin bu konuda duyarlılık göstermesinden dolayı Okul Müdürü Ali Solmaz ile ekibini kutladı.
İŞTE BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLER:
Görsel Eser Kategorisinde:
İlkokul:
Kevser Ceylin Çoban (Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu) Afiş
Orta Okul:
Betül Baysan  (İTO Şehit Mustafa Gözütok Orta Okulu) Resim
Lise ve Dengi Okullar:
Elif Baran (Yalvaç İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) Resim
Edebi Eserler Kategorisinde:
İlkokul:
Elif Demer (Yılmaz Şener İlkokulu) Şiir
Orta Okul:
Tülay Yalçın (Gelendost Yeşilköy Orta Okulu) Şiir
Lise ve Dengi Okullar:
Mehmet Emre Topdal (Özel Bahçeşehir Koleji) Şiir

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °