Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nin Büyük Başarısı; Isparta Sağlıkta Türkiye Rekoru Gerçekleşti

Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nin Büyük Başarısı; Isparta Sağlıkta Türkiye Rekoru Gerçekleşti

ISPARTA 11.01.2022 07:15:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi’nin Büyük Başarısı; 
Isparta Sağlıkta 
Türkiye Rekoru
Gerçekleşti
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, Isparta Sağlık İl Müdürlüğü ile yapılan Banka Promosyon ihalesinde Türkiye Rekoru kırıldığını belirterek; “Böylece, ihale 18 bin 450 TL ile Halk Bankası’nda kalmıştır. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Isparta’da Sağlık çalışanlarının alacağı promosyon belli oldu. Dün gerçekleştirilen promosyon ihalesi sonuçlandı ve müjdeyi aynı zamanda Memur – Sen İl Temsilcisi olan Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay duyurdu.
BAŞKAN DEMİRALAY, “PROMOSYON
İHALESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
Sağlık – Sen Isparta Şubesi olarak, söz konusu promosyon miktarının yüksek olması için aylardır sürdürdükleri görüşmelerini iyi bir rakamla sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Demiralay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Isparta’da Sağlık çalışanlarımızın uzun süredir merakla beklediği banka promosyonu konusunu dün itibariyle sonuçlandırmış bulunuyoruz. Buna göre; gerçekleştirilen promosyon ihalesi neticesinde sağlıkta yeni bir rekor promosyon anlaşmasına daha imza atmış bulunmaktayız. Buna göre; dün yapılan Isparta İl Sağlık Müdürlüğü Banka Promosyon ihalesi Türkiye rekoru kırılarak 18 bin 450 TL ile Halk Bankasında kalmıştır.
“GEÇERLİLİK SÜRESİ 1 MART’TA
BAŞLAYACAK VE 60 AY OLACAK”
İhale şartnamesine göre promosyon ihalesinin geçerlilik süresi 1 Mart 2022 den başlamak üzere 60 ay olacaktır. Promosyon tek seferde peşin olarak yatırılacaktır. Promosyon tutarı ilk maaş ödemesine müteakip 15 gün içinde hesaplara geçecektir.
“TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA
HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Memur – Sen İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, yapılan promosyon ihalesinin tüm sağlık çalışanlarına hayırlı ve uğurlu olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °