Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Divan Toplantısını Yaptı; Bizler İnandığımız Davadan Asla Taviz Vermeyiz

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Divan Toplantısını Yaptı; Bizler İnandığımız Davadan Asla Taviz Vermeyiz

ISPARTA 23.11.2021 07:26:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Divan Toplantısını Yaptı;
Bizler İnandığımız
Davadan Asla Taviz 
Vermeyiz
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını her açıdan refaha kavuşturmak amacıyla mücadele verdiklerini belirterek; “Sendikal hareketimizin odak noktası her zaman sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının çıkarları oldu. Onurluca, eğilmeden, kırmadan ve dökmeden alın terinin hakkını savunuyoruz. Bizler, inandığımız davadan asla taviz vermeyiz” dedi.
 
Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık – Sen Isparta Şubesinin Genişletilmiş İl Divan Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ve çok sayıda sendika üyesinin de katıldığı toplantıda Sağlık – Sen’in çalışmaları ve bundan sonraki yol haritası ele alındı.
DEMİRALAY; “SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET
ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN BÜYÜK BİR MÜCADELE VERDİK”
İl Divan Toplantısının açılış konuşmasını Sağlık – Sen Isparta Şubesi ve Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay yaptı. Konuşmasına toplu sözleşme sürecinde kendilerine her daim destek olan siyasetçisinden teşkilat mensuplarına kadar herkese teşekkür ederek başlayan Demiralay, 6. Dönem Toplu Sözleşme masasına yoğun bir çalışma sürecinin sonunda sahanın talepleri ile gittiklerini anlattı. Başkan Demiralay konuşmasında; “Sağlık – Sen olarak, genel merkez düzeyinde toplu sözleşme masasında sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için büyük bir mücadele verdik. Taleplerimizi muhataplarımıza teferruatlarıyla birlikte ilettik. Sonuç olarak çalışanları memnun eden kazanımların altına imzamızı attık” dedi.  
“ALIN TERİNİN
HAKKINI SAVUNUYORUZ”
Sağlık – Sen’in mücadelesinin tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının refahını artırmak için olduğuna vurgu yapan Demiralay; “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın desteğiyle genel yetkili sendika olarak büyük bir davanın sorumluluğu ile mücadelemize devam ediyoruz. Sendikal hareketimizin odak noktası her zaman çalışanlarımızın çıkarları oldu. Onurluca, eğilmeden, kırmadan ve dökmeden alın terinin hakkını savunuyoruz. Bizler, inandığımız davadan asla taviz vermeyiz. Devraldığımız bayrağı daha ileriye taşıyoruz” diye konuştu.
“ÜYELERİMİZ İÇİN SONUNA KADAR
MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Dün olduğu gibi bugün de eşitlik, hakkaniyet ve adalet misyonuyla hareket ettiklerini dile getiren Başkan Demiralay, fedakarlık timsali sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılığını alabilmeleri için son ana kadar mücadele edeceklerini kaydetti.
“EMEĞİ GEÇENLERE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Sağlık – Sen Isparta Şubesi ve Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, konuşmasının sonunda; “Toplu sözleşme sürecinde bizleri yalnız bırakmayan sayın Milletvekillerimize, Bürokratlarımıza, yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
ÖZEL; “COVİD – 19 SÜRECİNDE ÇOK
ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENDİNİZ”
Toplantıya katılan Ak Parti Milletvekili Recep Özel de, Sağlık – Sen’in İl Divan Toplantısına katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Benim bu toplantıya katılmamı sağlayan Şube Başkanımız sayın Erdal Demiralay’a teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi, sağlık çalışanlarımız Covid – 19 pandemisi sürecinde çok özverili bir çalışma ortaya koydular. Bunun için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin sorunlarını çözmek bizim görevimizdir” dedi.





Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °