Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay; Son Derece Şeffaf Bir Şekilde Kongremizi Yapacağız

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay; Son Derece Şeffaf Bir Şekilde Kongremizi Yapacağız

ISPARTA 16.09.2022 16:26:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay; 
Son Derece Şeffaf Bir 
Şekilde Kongremizi 
Yapacağız
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı ve Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, sendikanın olağan genel kurulunun 18 Eylül Pazar günü son derece adaletli, şeffaf bir şekilde gerçekleştirileceğini açıkladı.
 
BAŞKAN DEMİRALAY;
“ASILSIZ KARALAMALARA
ÜZÜLEREK ŞAHİT OLUYORUZ”
Bu konuda asılsız ve karalamaya yönelik bir takım iddiaların ortaya atıldığını ifade eden Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sağlık Sen Isparta Şubemizin 18 Eylül 2022 Pazar günü yapılacak olan seçimlerine ilişkin haber sitelerinde çıkan asılsız, karalamaya yönelik belirli mihraklarca yaptırılan haberlere üzülerek şahit olmaktayız.
“SON DERECE ŞEFFAF
BİR SEÇİM SÜRECİ İŞLEMİŞTİR”
Seçim sürecimiz bugüne kadar tüzüğümüz ve kanunların öngördüğü doğrultuda şeffaf bir şekilde yürütülmüş, delege aday listeleri, delege seçim sonuç listeleri, seçim sonuçlarına itirazlar vs. şeffaflık ve adalet çerçevesinde titizlikle yürütülmüş ve her aşama tüzükte öngörüldüğü şekilde herkesin görebileceği yerde askıya çıkarılmış ve seçime hazır olarak tamamlanmıştır.
“ÜYELERİMİZ İÇİN ÇALIŞAN BİR YÖNETİMİN
SEÇİLECEĞİNE İNANICIM TAMDIR”
Sendikamız ve sendikacılıktan uzak ve bu alanda emeği olmayanlar, sendika yönetimlerinin seçimle belirlendiğini unutup atamayla geleceğini zannedenler, seçime 2 gün kala kazanamayacakları endişesiyle türlü yalan ve iftira haberlere tevessül etmeye başlamışlardır. Bugüne kadar olduğu gibi bugünde seçimlerimizi şeffaf ve adil bir şeklîde yapıp kıymetli üyelerimize yakışan ve üyelerimiz için gecesini gündüzüne katıp çabalayan bir yönetimin seçileceği inancıyla tüm üyelerimize saygılarımı sunarım” dedi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °