Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay’dan; Başsağlığı Mesajı

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay’dan; Başsağlığı Mesajı

ISPARTA 19.02.2021 17:47:00 0
Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay’dan; 
Başsağlığı
Mesajı
Sağlık – Sen Genel Başkanı Yardımcısı Abdülaziz Arslan vefat etti. Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, Arslan’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek; “Merhuma Allah'tan rahmet teşkilatımıza ve yakınlarına sabır diliyoruz. Mekanı Cennet olsun inşallah” dedi.
 
Memur – Sen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık – Sen’in Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, bir süredir mücadele verdiği Koronavirüs nedeniyle vefat etti.
MEMUR – SEN’İN
EMEKTAR İSMİYDİ
Memur-Sen Konfederasyonu teşkilatının emektar ismi Abdülaziz Aslan, Koronavirüs sebebiyle vefat etti. Bir süredir Koronavirüs sebebiyle hastanede tedavi gören Aslan, 19.02.2021 sabahı ebediyete irtihal etti.
MEMUR – SEN GENEL
MERKEZİNDE HELALLİL ALINDI
Kıymetli Başkan Abdülaziz Aslan’ın cenazesi, Memur-Sen Konfederasyonu’na getirilerek burada çalışma arkadaşlarından helallik alındı. Ardından ise Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen ve bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri ve Abdülaziz Aslan’ın ailesinin katılımıyla cenaze namazı kılındı.
GENEL BAŞKAN YALÇIN;
“BAŞIMIZ SAĞOĞLSUN”
Namazın ardından Genel Başkan Ali Yalçın, yaptığı açıklamada, “Dava arkadaşımız Sağlık-Sen’in Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan Rahmet-i Rahman’a yürüdü. Rabbim mekânını cennet etsin. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı. Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ise yaptığı konuşmada Memur-Sen camiası olarak çok üzgün olduklarını belirtti. Durmuş, Abdülaziz Aslan’ın teşkilatın ağabeyi olduğuna dikkat çekerek, ailesine, sevenlerine baş sağlığı dileklerini iletti.
DİYARBAKIR’DA
TOPRAĞA VERİLECEK
Aslan’ın cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Diyarbakır’a götürüldü. 
BAŞKAN ERDAL
DEMİRALAY’DAN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, Abdülaziz Arslan’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek konu ile ilgili olarak başsağlığı mesajı yayınladı. Başkan Demiralay mesajında; “Sağlık – Sen Genel Başkan Yardımcımız Abdülaziz Arslan abimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet teşkilatımıza ve yakınlarına sabır diliyoruz. Mekanı Cennet olsun inşallah” dedi.

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °