Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sağlık - Sen Başkanı Demiralay’dan Ramazan Bayramı mesajı

Sağlık - Sen Başkanı Demiralay’dan Ramazan Bayramı mesajı

ISPARTA 5.06.2019 03:18:00 0
Sağlık - Sen Başkanı Demiralay’dan 
Ramazan 
Bayramı 
mesajı
HABER: Yunus ÖZLER
Sağlık - Sen Isparta Şube Başkanı Erdal Demiralay, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, “Yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Bayramı’nın gönüllerimizin huzur, dünyada sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim” dedi.
 
Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Demiralay; Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Milli ve manevi değerlerimizin özenle yaşatıldığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının perçinleştiği birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yeniden tazelendiği bir bayramı daha hep birlikte idrak etmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir. Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, özel günlerden biri olan Ramazan bayramını yaşayabilmenin mutluluğu içerisindeyiz.
Asırlardan beri birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan bu Ramazan Bayramı’nın gönüllerimizin huzur, dünyada sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim. Bu duygularla tüm sağlık camiasının, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °