Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Sağlık Bakanlığına 32 bin Personel Alınacak; Ne zaman Ve Şartları Neler?

Sağlık Bakanlığına 32 bin Personel Alınacak; Ne zaman Ve Şartları Neler?

ISPARTA 24.03.2020 11:12:00 0
Sağlık Bakanlığına 32 bin Personel Alınacak; 
Ne zaman 
Ve 
Şartları
Neler?
Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı yapacak. Peki ne zaman? Ve şartları neler?
 
Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı yapacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüsle mücadele kapsamında gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Koca yaptığı açıklamada: “kadromuza 32 bin personel dahil ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Bunun üzerine binlerce kişi “Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman?” sorunu aratmaya başladı. Haberimiz içerisinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarının tamamına ulaşabilirsiniz.
Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı ne zaman yapılacak? sorusu arama motorunda yoğun olarak aratılmaya başladı. Corona virüs ile mücadele tüm hızıyla devam ederken sağlık çalışanlarının önemi bir kez daha göz önüne geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada “kadromuza 32 bin personel dahil ediyoruz” açıklamasında bulundu. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde...
SAĞLIK BAKANLIĞI
PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen Bilim Kurulu Toplantısı sonrası 32 bin personel alımı yapılacağını duyurdu. Koca yaptığı açıklamada “32 bin personeli de en hızlı şekilde önümüzdeki bir hafta içerisinde almak üzere hızla bir organizasyon içindeyiz. Şu dönemde, başka sektörle ilgili birtakım yaklaşımlar olabilir. Onu Sayın Maliye Bakanımız açıklar” ifadelerine yer verdi.
32 bin personeli de en hızlı şekilde önümüzdeki bir hafta içerisinde almak üzere hızla bir organizasyon içindeyiz. Şu dönemde, başka sektörle ilgili birtakım yaklaşımlar olabilir. Onu Sayın Maliye Bakanımız açıklar.
 
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °