Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Saadet Partisi Kadın Kolları Aşure dağıttı

Saadet Partisi Kadın Kolları Aşure dağıttı

ISPARTA 17.09.2019 13:35:00 0
Saadet Partisi 
Kadın Kolları
Aşure dağıttı
Saadet Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlığı Kadın Kollarının her yıl düzenlemiş olduğu geleneksel Muharrem ayı Aşure programı Belediye İş Hanı önünde 16 Eylül 2019 Pazartesi saat 14 te okunan Kuranı Kerim tilavetiyle Isparta halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Kur-an’ı Kerim tilavetinin okunmasından sonra orada bulunan halkımıza Aşure ikramına geçildi. Aşure ikramı esnasında Saadet Partisi Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Esma Kutlu yaptığı basın açıklamasında; “Değerli Basın Mensupları, kıymetli arkadaşlar, Saadetli Hanımların geleneksel her yıl düzenlediği Aşuremizi halkımıza ikram için toplandık. Aşure bereketin birlik ve beraberliğin simgesi Aşure geleneğimiz kardeşliğimizin en güzel örneklerinden bir tanesi, Aşure farklı lezzetlerin bir arada bulunup aynı tada lezzet vermesi bizimde aşuremizin tüm Ülkemizin ve İslam Coğrafyasının birliğine beraberliğine ve Saadetine vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyoruz. Aşuremize katkıda bulunan ve emeği geçen arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yiyenlere şifa olsun, teşekkür ederim. “ dedi.
 
Aşure ikramına orada bulunan halkımızın ilgi ve alakası yüksek seviyede olup, yiyenlerin birbiri ile diyalogları arasında konuşmalarında “Hakk’a ve Halka hizmeti düstur edinmiş bir zihniyet geçmişte de Erbakan hocanın 11 aylık bir zamanda yapmış olduğu hizmetleri halka verdiği yüksek oranda maaş zamları
bir kez daha dile getirilerek yâd edilmiş oldu.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °