Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Recep Tayyip Erdoğan, Onları arıyor…

Recep Tayyip Erdoğan, Onları arıyor…

ISPARTA 30.07.2019 17:21:00 0
Recep Tayyip Erdoğan, 
Onları 
arıyor…
Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı açıklama ile Ak Parti kadrolarındaki büyük değişim için, Eylül ayında başlayacak olan 7. Olağan Kongre’yi gösterdi ve Türkiye genelindeki köklü ve de büyük değişiklik için düğmeye bastı.  
  
NİHAİ KARARI ERDOĞAN VERECEK
Isparta’da yaşanması beklenen büyük değişimde, mevcut yöneticilerin yüzde 90’ının yer almayacağına dikkat çekildi. Yeni yapılanmada mevcut milletvekilleriyle, yöneticilerin sadece görüşlerinin alınacağı nihai kararı da kendine özgü yaptığı tespitler sonucunda Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceği öğrenildi.
2002 RUHU YENİDNE
GÖREVE GELECEK
Ak Parti’nin kurulduğu dönemde yönetimde yer alan ancak daha sonra çeşitli nedenlerden dolayı partiye soğuk davranan “eski tüfeklerin” kazanılması için Erdoğan’ın yeni bir strateji ve yöntem uygulayacağı belirtildi. Bilindiği gibi; Ak Parti 3 Kasım 2002’de yüzde 34.42 oyla 550 sandalyeli parlamentoda 365 milletvekilliği kazanarak tek başına iktidara gelmiş ve halkın büyük oranda teveccühünü kazanmıştı. Şimdi Erdoğan’ın hedefinde o dönemin kadrolarını harekete geçirip partiye kazandırmak var.
DAVA ADAMLARI
BELİRLENECEK
Bu doğrultuda; “samimi Ak Partili” olarak bilinen ve ilk dönemde “partiden almaya değil partiye vermek” için gelenler tek tek bulunup, ikna edilip partiye kazandırılacak. Şimdiden bu çalışma için bazı isimlerin harekete geçerek görüşmelere başladığı belirtiliyor.
 

Anahtar Kelimeler: erdoğanonlarıarıyor tayyip recep
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °