Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ramazan Sokağının konuğu HEM oldu:

HEM'den muhteşem müzik ziyafeti

ISPARTA 29.05.2019 09:19:00 0
Ramazan Sokağının konuğu HEM oldu:
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Belediyesi Ramazan Sokağı etkinliklerinin dünkü konuğu Halk Eğitim Merkeziydi. Merkezin düzenlediği program izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Programda Kafkas halk oyunları ekibi gösterileri sunuldu, çocuklara balon dağıtıldı.
 
DAMGACI SOKAKTA RAMAZAN
EĞLENCELERİ SÜRÜYOR
Isparta Belediyesi’nin bu yıl ilk defa gerçekleştirdiği ve Ramazan ayı ile başlayan Ramazan Eğlenceleri kapsamında belirlenen Tarihi Damgacı Sokaktaki programlar tüm hızıyla sürüyor.
RAMAZAN SOKAĞI’NDA
HEM GECESİ
Bu doğrultuda, her gün bir başka kurum ve kuruluş tarafından gerçekleştirilen Isparta Belediyesi Ramazan Sokağı etkinliklerinin dün akşamki konuğu Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü oldu.
HEM’DEN VATANDAŞLARA
MUHTEŞEM MÜZİK ZİYAFETİ
Halk Eğitim Merkezi tarafından özel olarak hazırlanan ve dün akşam saat 21.00’de başlayan program izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Programda halk oyunlarından Türk Sanat Müziğine kadar bir çok etkinlik ile Halk Eğitim ekibi vatandaşlara özel bir gösteri sundu. Gösterilerde halk oyunlarının yanı sıra Kafkas halk oyunları ekibi ve halk müziği ziyafeti verildi. Programda ayrıca, çocuklara da bol bol balon dağıtıldı.
UYGUN; “VATANDAŞLARIMIZI MEMNUN
EDEBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE”
Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, vatandaşları sundukları eğlence programından dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek; “Isparta Belediyesinin müdürlüğümüze yaptığı talep üzerine bizde Ramazan Sokağında bir program yapma kararı aldık ve Belediyenin koyduğu sıraya göre de bu programımızı dün akşam itibariyle gerçekleştirdik. Programımıza ilginin son derece yoğun olması bizi de mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.








 

Anahtar Kelimeler: ziyafeti m?zik muhteşem hemden
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °