Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ramazan ayı boyunca çalıştılar: İHH, Gönülleri Fethetti

Ramazan ayı boyunca çalıştılar: İHH, Gönülleri Fethetti

ISPARTA 4.06.2019 21:45:00 0
Ramazan ayı boyunca çalıştılar: 
İHH, Gönülleri Fethetti
HABER: Yunus ÖZLER
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, Vakfın 2019 yılı Ramazan faaliyetlerini değerlendirdi.
 
Vakfın bu yılki yardım sloganının ‘Ramazan Birlikte Güzel’ olduğunu ve bu proje kapsamında Isparta'da bin 500’ü aşkın kişiye yardım verildiğini belirten Akçil, tüm destekçilere teşekkür etti.
AKÇİL; “RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ
YAŞATMAYA GAYRET ETTİK”
Ramazan ayının bereketini ve sevincini her yerde yaşatmaya gayret ettiklerini vurgulayan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, Dünya'da Türkiye'de ve Isparta'da ihtiyaç sahibi insanların Ramazan sevincini doyasıya yaşamasını vesile olmaya çalıştıklarını belirterek, çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
“YETİMLERE İFTAR VERDİK,
GIDA PAKETİ DAĞITTIK”
Her yıl olduğu gibi bu yılda Gönüllüler ile 2019 Ramazan ayında da gönülleri fethetmeye çalıştıklarını belirten İl Temsilcisi Osman Akçil; “Bilindiği gibi bir Ramazan ayını daha geride bırakarak mübarek Ramazan Bayramına ulaşmış bulunuyoruz. Bizler İHH olarak her yıl olduğu gibi bu yılda gıda paketi yardımlarımızın yanı sıra yetimlere yönelik iftar ve sıcak yemek ikramları, ihtiyaca yönelik nitelikli gıda yardımları, giyim ve bayramlık yardımları, iftar organizasyonları, zekat ve fitre yardımları gibi bir çok faaliyet ile ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin Ramazan ayının bereketinden faydalanmasını sağladık.  
“TÜM DESTEKÇİLERİMİZE VE
GÖNÜLLÜLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bağışçılarımız https://www.ihh.org.tr/ adresinden yardım formlarını doldurarak başvurularını yaptılar. Gerek internet üzerinden gerekse bizzat İHH Isparta Temsilciliğimizin Cumhuriyet Caddesindeki Büromuza gelerek programa alınan başvuru sahiplerinin yardımları gönüllülerimiz tarafından alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Bu sayede Ramazan ayı boyunca Isparta’da bin 500’ü aşkın kişiye yardım ulaştırıldı. Bunun yanında Isparta'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kumanyaları, bayram sabahı için kahvaltılık koli, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafetler hediye edildi" diyerek bu yardımların yapılmasında katkısı ve emeği olan herkese teşekkür etti.




 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °