Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Perinçek ve Feyzioğlu geliyor

Perinçek ve Feyzioğlu geliyor

ISPARTA 10.03.2018 05:18:00 0
Perinçek ve Feyzioğlu geliyor
Isparta 2. Kitap Fuarına bugün Vatan Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu katılacak. Feyzioğlu saat 16’da  düzenlenecek söyleşide konuşacak. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ise fuarda 11-18 saatleri arasında kitaplarını imzalayacak, 18’de IYAŞ Park Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde konferans verecek.
 
Isparta 2. Kitap Fuarı, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde devam ediyor. Birbirinden değerli yazarlar, okurlarıyla buluşuyor. Diğer taraftan yazarlar konferans alanında kitapseverlerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştiriyor. 2. Isparta Kitap Fuarına Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu da katılacak. Feyzioğlu, 10 Mart 2018 Cumartesi günü Isparta’ya gelecek ve fuar alanında saat 16.00’da bir söyleşi gerçekleştirecek. 
DOĞU PERİNÇEK ISPARTALILARLA BULUŞACAK
Vatan Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek Cumartesi günü Isparta’da önce Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarında, ardından partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konfernasta Ispartalılarla buluşacak.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek, Cumartesi günü Isparta Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak.

Saat 11:00’de Kaynak Yayınları standında kitaplarını imzalayacak olan Doğu Perinçek, Saat 18:00’de IYAŞ Park Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılacak.

Genel Başkan Doğu Perinçek akşam saat 20:00’de de Barida Hotel’s de düzenlenen yemekte partililer ve çeşitli dernek, sendika ve kitle örgütü temsilcileriyle yemekte buluşacak.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °