Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Pandemde Bunalan Vatandaşlar; Tatil İçin Yollarda!

Pandemde Bunalan Vatandaşlar; Tatil İçin Yollarda!

ISPARTA 20.07.2021 19:22:00 0
Pandemde Bunalan Vatandaşlar; 
Tatil İçin 
Yollarda!
Kurban Bayramına sayılı günler kala başlayan Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yoğunluk oluştu. Söz konusu yoğunluk bayramın birinci gününde de devam etti. Vatandaşlar bayram öncesi ve bayramda biletlerini alarak tatilin yolunu tuttu.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağının açıklanmasının ardından tatile otobüsle gitmeyi tercih eden vatandaşlar Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yoğunluk oluşturdu.
 
Normalleşme süreciyle birlikte bu yıl günler öncesinden tıklım tıklım dolan terminalde ihtiyacı karşılamak için ek seferler düzenlendi. Terminalde şehirlerarası ulaşım hizmeti veren firma yetkilileri, bu bayramda eski bayramlara göre daha fazla yoğunluk oluştuğunu belirterek; “Otogarda yoğunluk bayram öncesinden oluşmaya başladı. Vatandaşlarımız bayram tatilini hızlı bir şeklde yapmak için yollara koyuldu.
 
Pandemiden dolayı insanlar kapana kapana artık bayramın tadını çıkartmak istiyorlar. Yolcularımız bayram öncesinden başladıkları yolculuklarına bayramın birinci gününde de devam ediyorlar. Şuanda ek serler de başlattık. Eski bayramlara göre daha fazla yoğunluğumuz var. Otogarımızda sosyal mesafe kuralları noktasında personelimiz sürekli uyarı yapıyor. Bizlerde dezenfektan olsun maskeler olsun sürekli yolcularımıza uyarı yapıyoruz. Yolcuların maskeler yoksa onlara maske dağıtıyoruz” diye konuştular.  
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °