Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Özhaseki’den Isparta Belediyesi’ne Ziyaret; Yatırımlar Masaya Yatırıldı

Özhaseki’den Isparta Belediyesi’ne Ziyaret; Yatırımlar Masaya Yatırıldı

ISPARTA 9.09.2020 07:47:00 0
Özhaseki’den Isparta Belediyesi’ne Ziyaret; 
Yatırımlar 
Masaya 
Yatırıldı
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki dün Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özhaseki, Isparta Belediyesi’nin yatırımlarından övgüyle söz etti.
 
Dün Isparta’ya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, saat 17.30’da Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Söz konusu ziyarete Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Başkanı Osman Zabun ve partililer de katıldı.
BAŞDEĞİRMEN; “ÖZHASEKİ BAŞKANIMIZLA
SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ”
Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mehmet Özhaseki’ye yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başdeğirmen; Isparta’nın gelişmesi ve daha ileriye gidebilmesi için sayın bakanımızla görüşüp, faydalı çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.
ÖZHASEKİ; “BELEDİYELERİMİZE
YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de ziyarette yaptığı konuşmada; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla şehirleri geziyoruz ve belediye başkanlarının çalışmalarını inceleyerek kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.
“CUMHURBAŞKANIMIZ
SÜREKLİ ISPARTA’YI SORUYOR”
Bu doğrultuda, Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ile sürekli istişare halindeyiz. Değerli başkanımızla seçildiği günden itibaren istişareyi hiç ihmal etmiyoruz. Her geldiğinde uğruyor. Cumhurbaşkanımızla her karşılaştığında Isparta’nın sorunlarını dile getiriyor. Cumhurbaşkanımız da talimatlar vererek üzerine düşeni yapıyor. Seçim öncesi biz bir manifesto yayınladık. Bu manifesto kurallarına bütün Anadolu’da belediyelerimiz riayet ediyorlar mı etmiyorlar mı? Bunları yerinde görmek istiyoruz” dedi.
YATIRIMLAR
MASAYA YATIRILDI
Ziyarette daha sonra, Belediye tarafından yapılan yatırımlar Başkan Özhaseki’ye anlatıldı ve bundan sonra yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °