Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Özel ve Başdeğirmen, Memur – Sen'i yalnız bırakmadı

Özel ve Başdeğirmen, Memur – Sen'i yalnız bırakmadı

ISPARTA 14.09.2019 16:11:00 0
Özel ve Başdeğirmen, Memur – Sen
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel ile Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Memur Sen Isparta İl Divan Toplantısına katıldı. Memur Senlileri yalnız bırakmadı. Memur-Sen Isparta İl Temsilciliği tarafından Gökçay'daki Gül Köşk'te il divan toplantısı düzenlendi.
 
Toplantıya AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Atabey Belediye Başkanı Tevk Atasoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Metamar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Fesçi, Memur Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay ve sendika il divan toplantısı üyeleri katıldı.
 
Konuşmasına "iyi ki Memur-Sen'liyiz" diyerek başlayan Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Erdal Demiralay, "memurların çok da hoşuna gitmeyecek bir toplu sözleşme süreci yaşadık. Ama hayat mücadelesi devam   ediyor. Biz de sendika olarak mücadelemize devam edeceğiz. Ankara'ya çağrıldık. Genel Başkanımız bizlere şunu söyledi. Başkanlarım rahat olun. Eylem ve söylem birliğimiz devam etsin dedi.
 
Doğrular olduğu süreceMemur-Sen'in İl Divan Toplantısına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ise, "Memur-Sen'in yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bunlardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Her zaman Memur Sen ailesi ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. Seçim sürecinde kendisine destek veren Memur-Sen'e teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, "biz sizlerle olmaya devam edeceğiz. Sizlerin bize vereceği kirler çok önemli. Sizlerden çıkacak kirlere de her zaman ihtiyacımız var. Bu yaşadığımız birlik ve beraberliğin her zaman daim olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.



 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °