Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Özel, Anayasa; Gökgöz, Milli Savunma; Cesur, AB Uyum Komisyonunda

Özel, Anayasa; Gökgöz, Milli Savunma; Cesur, AB Uyum Komisyonunda

ISPARTA 18.07.2018 04:48:00 0
Özel, Anayasa; Gökgöz, Milli Savunma; Cesur, AB Uyum Komisyonunda

24 Haziran seçimlerinde 27. Dönem Isparta milletvekilliğine seçilen vekillerin görev alacakları komisyonlarda belirlendi. TBMM’de geçen gün yapılan komisyon seçimlerinde önceki dönemde Plan Bütçe Komisyonu Başkanı olan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yeniden aynı göreve seçilirken AK Parti Milletvekili Recep Özel Anayasa Komisyonu üyesi, Mehmet Uğur Gökgözise Milli Savunma Komisyonu üyesi, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ise Avrupa Birliği Uyum Komisyonu üyesi olarak görev aldı.

27. dönem milletvekilliği seçimlerinde Isparta milletvekili olarak seçilen vekiller geçen hafta yapılan yemin töreni görevlerine başlamıştı. TBMM geçen gün ise komisyon seçimleri yapıldı. Isparta Milletvekillerinin de hangi komisyonlarda ne görevler aldıkları belli oldu. 
yapılan komisyon seçimlerinde AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, geçen dönemde yürüttüğü Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığına yeniden seçildi.
Öte yandan AK Parti Milletvekili Recep Özel Anayasa Komisyonu üyesi, Mehmet Uğur Gökgözise Milli Savunma Komisyonu üyesi olarak görev yapacak. İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ise Avrupa Birliği Uyum Komisyonu üyesi olarak görev aldı.


Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °