Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Özbay Medya Gazetecileri Buluşturdu

Özbay Medya Gazetecileri Buluşturdu

ISPARTA 24.09.2022 09:45:00 0
Özbay Medya 
Gazetecileri 
Buluşturdu
Haber Sulh Gazetesi’nin de bünyesinde yer aldığı Özbay Medya, yerel ve yaygın medya temsilcilerini buluşturdu.
 
Ramazan Acar Basın Odası’nda geleneksel olarak düzenlenecek olan medya buluşmalarının dün akşam çiğ köfte gecesi ile başlamış oldu. Gazeteciler birbiri ile uzun uzun sohbet etme imkanı bulurken, canlı müzik eşliğinde de keyifli vakit geçirdi.
 
Özbay Medya tarafından organize edilen basın buluşmalarının dün akşam Ramazan Acar Basın Odası’nda gerçekleştirildi. Isparta yerel ve yaygın medya temsilcilerinin katıldığı programda canlı müzik eşliğinde çiğ köfteler yoğruldu. Gazetecilerin hazırladığı canlı müzik programında birbirinden güzel türküleri hep birlikte söyleyen gazeteciler ve eşleri gecenin geç saatlerine kadar keyifli vakit geçirdi.
Özbay Medya Genel Müdürü Ruzin Azerhan, etkinliğe katılan meslektaşlarına teşekkür ederek, “Birlikte olmak, bir arada olmak ve yerelin gücünü hissetmek çok güzel. Bu etkinliklerimizi devam ettirelim ve birlik, beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde topluma da önemli ve anlamlı bir mesajı hep birlikte vermiş olalım” dedi.
Haber Sulh Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bora Tüfekli de katılan meslektaşlarına teşekkür ederek “Bu tür etkinlikleri sık sık gerçekleştireceğiz. Bazı programlarımıza meslek dışından konuklar davet edeceğiz. Isparta’nın nabzını tutan meslektaşlarımızla birlikte daha birçok güzel etkinlikte buluşmak istiyoruz. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Özbay Medya Ramazan Acar Basın Odası’nda gerçekleştirilen Basın Buluşmaları önümüzdeki günlerde de devam edecek.





Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °