Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Osman Zabun aday olacak mı? Olmayacak mı? Ak Parti’de kongre süreci başlıyor…

Osman Zabun aday olacak mı? Olmayacak mı? Ak Parti’de kongre süreci başlıyor…

ISPARTA 13.08.2019 07:43:00 0
Osman Zabun aday olacak mı? Olmayacak mı?
Ak Parti’de 
kongre süreci 
başlıyor…
Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, partilerinden seçimlerin üç yıldan üç yıla yapıldığını ancak, bu defa genel merkezin seçim sürecini 2 ila 3 yıl arasında bir yerde başlattığını belirterek; “Isparta’da da biz kongrelere Eylül – Ekim aylarında başlayacağız” dedi.
 
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaklaşık bir aydır söylediği partide kongre süreciyle ilgili söylemleri Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun da seslendirdi. Başkan Zabun, önceki gün partisinin Kurban Bayramı bayramlaşma programında konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
ZABUN; “PARTİMİZDE KONGRE SÜRECİ
NORMAL SÜRESİNDEN ÖNCE BAŞLADI”
Ak Parti’deki kongre sürecine değinen Başkan Zabun, konuşmasında; “Bilindiği gibi partimizde teşkilat seçimleri 3 yıldan 3 yıla yapılmaktadır. Ancak, Genel Merkezimiz bu defa bir değişikliğe giderek 3 yıl tamamlanmadan 2 ila 3 yıl arasında bir yerde kongre sürecini başlattı. Teşkilat mekanizmalarımız güçlü bir istişare ekibi ile bir araya gelerek önümüzdeki süreç için kadroları seçmede yine çok titiz davranarak önümüze daha güçlü bir şekilde çıkmak için yepyeni teşkilatlar ile İnşallah yolumuza devam edeceğiz. Biz de İl Başkanlığı olarak önümüzdeki Eylül – Ekim aylarında kongre sürecimize başlayacağız” dedi.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °