Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ölmeden önce yapılacak 100 şeyden birisi Isparta'da gül toplamaktır

TOBB'un düzenlediği Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Buluşması etkinliği Akdeniz Bölgesi'nde Adana ve Isparta tercih edildi.

ISPARTA 30.04.2016 09:23:00 0
Ölmeden önce yapılacak 100 şeyden birisi Isparta
Türkiye'nin gül bahçesi Isparta’nın mayıs ve haziran ayında sunduğu gül toplama fır­satı ilimizin tanıtımı ve tur­izmine önemli katkı sağlamaya devam ediyor. Bu özellik, önemli toplantılarda Isparta’nın tercih edilmesini de sağlıyor.
İşte bir örnek...
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun Türkiye'nin çeşitli illerinde organize ettiği 'Gir­işimci Kadın Gücü Buluşması' etkinliği için Akdeniz Bölgesi'nde 2 il öngörüldü. İstanbul'da illerin belirlendiği toplantıya katılan Isparta KAGIK Başkanı Gözde Çağlar, söz isteyip 'Türkiye'de ölmeden önce yapıl­ması gereken 100 şeyden birisi Isparta’da gül toplamaktır. Biz için sabah 6'da kalkıp, gül bahçesinde gül topladınız mı? Topladığınız gülün suyunu kendi ellerinizle çıkardınız mı' diye konuştu.
KAGİK Başkanı Gözde Çağlar'ın bu konuşmasının sonucu önceki gün etkisini gös­terdi. TOBB, 'Türkiye'nin Gir­işimci Kadın Gücü Buluşması' Akdeniz Bölge etkinliği için Adana'dan sonra Isparta’yı seçti. Girişimci Kadın Gücü Buluş­ması 23-24 Mayıs tarihinde Isparta’da gerçekleştirilecek. TOBB Kadın Girişimciler Ku­rulu Merkez yönetimi ile Türkiye'den çok sayıda kadın girişimcinin katılacağı toplantı programı kapsamında gül bahçeleri, İslamköy Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi ve Eğirdir gezisi yapılacak.
Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü buluşmasına TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Araş, TOBB Sektörler Meclisi Başkanı Merih Eskin, Pepe'nin yaratıcısı Düşyeri Sahibi Ayşe Şule Bil­giç, Hause Kafe Marka Sahibi Canan Özdemir, TEB Kadın Bankacdığı'ndan Sorumlu
Genel Müdür Yardımcısı Simla Ünal ile Yaşam Koçu Büğe inal konuşmacı olarak katılacak.

 
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °