Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Öğrencilerin Yılsonu Sergisi büyüledi

Öğrencilerin Yılsonu Sergisi büyüledi

ISPARTA 28.05.2019 07:19:00 0
Öğrencilerin Yılsonu 
Sergisi büyüledi
Batıkent Mahallesinde bulunan Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri tarafından geçtiğimiz hafta okulun Konferans Salonunda Yılsonu Sergisi gerçekleştirildi.
SERGİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
VE BEĞENİ TOPLADI
Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu son zamanlarda adından çokça söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak ta Anasınıfı öğrencilerinin yıl içinde derslerde ortaya koydukları sanat etkinlikleri ürünleri sergilendi. Söz konusu serginin açılışına; Okula ismi verilen Afrin Şehidimizin Babası Hilmi Yılmaz, Memur - Sen İl Başkanı Erdal Demiralay, Diyanet - Sen ve İHH İl Başkanı Osman Akçil ve yönetimi, Ensar Vakfı Isparta İl Başkanı Salih Arslan ve Yönetimi, Eğitim Bir – Sen 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Çelik, Adnan Ersoy ve Remzi Özdemir, Denetleme Kurulu Başkanı Mustan Nazıroğlu, İlim Yayma Cemiyeti Gazali Yurdu Müdürü Mücahit R. Baygün, Okul ve Kurum Müdürleri ve veliler ile öğrenciler katıldı.
“AMAÇ; ÖĞRENCİLERİN
YETENEKLERİNİ GELİŞTİRMEK”
Söz konusu sergi ile ilgili olarak, Okul idaresinden yapılan açıklamada, okul öncesinde temel amaç öğrencilerimizi sosyal, bilişsel ve motorsal beceri yönünden ilkokula hazırlamak ve yöndeki becerilerini geliştirmektir. Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz yıl içinde birçok etkinlik ortaya çıkarmıştır. Bu etkinlikler ile ayni zamanda öğrencilerimizin gelişim performansını izleyerek süreç sonunda kazanılan becerileri gözle görülebilir şekilde velilerimizin beğenisine sunulmuştur. Bu faaliyetten dolayı başta Anasınıfı öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz olmak üzere katkı ve destek sağlayan öğrenci velilerimize katilim sağlayan misafirlerimize teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.”
DAVETLİLER SERGİYİ GEZDİ
Program protokol misafirlerinin kurdale kesimi ile başladı, misafirlerin ve velilerin sergi alanı gezisi ile sona erdi.  



 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °