Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Öğrenciler, Öğretmenler ve Veliler iftarda buluştu

Isparta Merkez Anadolu İmam – Hatip Lisesi Yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğinde öğrenciler ve veliler bir araya geldi.

ISPARTA 24.05.2019 15:54:00 0
Öğrenciler, Öğretmenler 
ve Veliler iftarda buluştu

PEHLİVAN; “BÜYÜK

MUTLULUK DUYDUM”
Dün gerçekleştirilen ve öğrenciler ile velileri bir arada görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Isparta Merkez Anadolu İmam – Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Pehlivan; “Bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan çok büyük onur duyuyorum. Ramazan ayında, sofralarımıza ve evlerimize gelen huzurun okullarımıza ve tüm dünyaya yayılmasını, mazlumlara ve açlık çeken insanlara bir şifa kaynağı olmasını diliyorum” dedi.
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Okul olarak, yönetimden öğretmenine, velisinden öğrencisine ve Okul Aile Birliğine kadar büyük bir aile olduklarını vurgulayan Okul Müdürü Pehlivan; “Öncelikle iftarımıza katılan tüm velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Zira, biz birlikte büyük bir aileyiz. Öğretmenlerimizle durmaksızın sizlerin bize en büyük emaneti olan geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin geleceğe en güzel bir şekilde hazırlanması bizim önceliğimizdir.
“ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE EN İYİ
ŞEKİLDE HAZIRLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Öğretmen arkadaşlarımızla el ele gönül gönüle ülkemizin yarınları olan öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerine sahip soran ve sorgulayan, düşünen ve üreten bir nesil olarak yetişmesi için çalışıyoruz. 11 Ay’ın sultanı Ramazan ayında da öğretmen arkadaşlarımızla, öğrencilerimizle ve velilerimizle iftar sofrasında bu akşam okulumuzun bahçesinde bir araya geldik. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum” dedi.
İFTAR PROGRAMI
DUA İLE SONA ERDİ
Kur’anı Kerim Tilavetiyle başlayan iftar programı iftarın açılmasıyla birlikte yapılan dua ile sona erdi.

 
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °