Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Öğrenciler IYAD’dan fiyatların düşürülmesini istediler

Öğrenciler IYAD’dan fiyatların düşürülmesini istediler

ISPARTA 14.05.2018 08:28:00 0
Öğrenciler IYAD’dan fiyatların düşürülmesini istediler
SDÜ tarafından düzenlenen Isparta Yerel Ekonomik Kalkınma Vizyonu 2018 kapsamında Öğrenci Odaklı Hizmet Sektörü, Öğrenci Gözüyle Kent temalarında çalıştay düzenlendi. Çalıştayda öğrenciler Isparta yurt ve Apartlar Derneği(IYAD) Başkanı Cahit Şahin’e taleplerini ileterek, apart fiyatlarının düşürülmesini ve yurtların da kalitelerinin artırılması istediler. Şahin de öğrencilere gereken desteği vereceklerini söyledi.
“Kentiçi Ulaşım”, “Mermercilik”, “Metal-Makine Sektörü”, “Turizm”, “Öğrenci Odaklı Hizmet Sektörü”, “Öğrenci Gözüyle Kent” temalarının ele alındığı, Isparta Yerel Ekonomik Kalkınma Vizyonu 2018 (YEKvizyon 2018) sona erdi. Çalıştayın son gününde “Öğrenci Odaklı Hizmet Sektörü”, “Öğrenci Gözüyle Kent” temaları ele alındı. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dr. Ögr. Üyesi Halil İbrahim Özmen ve Dr. Ögr. Üyesi Tahsin Akçakanat moderatörlüğünde “Öğrenci Gözüyle Kent ve Öğrenci Odaklı Hizmet Sektörü” katılımcılar tarafından değerlendirildi. Fırsatlar ve sorunlar tartışıldı. 
IYAD, SORUNLARA ANINDA ULAŞMAK VE
ÇÖZMEK İÇİN SDÜ’DEN OFİS TALEP EDECEK
Çalıştaya birçok hizmet sektöründen temsilcilerle birlikte Isparta yurt ve Apartlar Derneği(IYAD) Başkanı Cahit Şahin de katıldı. Öğrenciler Şahin’e özellikle apart fiyatlarının düşürülmesi, yurtların kalitelerinin artırılması noktasında taleplerini ilettiler. Öğrenciler ayrıca KYK yurtlarının şehir merkezine uzak olmasının da kendileri açısından olumsuzluk olduğunu vurguladılar. IYAD Başkanı Cahit Şahin de öğrencilerin sorunlarını bildiklerini ifade ederek, öğrencilerle SDÜ ve kent arasında bir köprü vazifesi görmek istediklerini ifade ederek, SDÜ yönetiminden kampüs içerisinde dernek için bir ofis talebinde bulunacaklarını söyledi. Şahin, “Bu ofis vasıtasıyla öğrencilerimizin sorunlarına daha hızlı hakim olma ve çözüm bulma şansımız olacak. Öğrencilerimizin Isparta’dan memnuniyetini artırmak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °