Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

O, tam bir dava adamıydı

O, tam bir dava adamıydı

ISPARTA 12.08.2019 10:56:00 0
O, tam bir 
dava adamıydı
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, geçtiğimiz gün vefat eden Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün’ün tam bir dava adamı olduğunu belirterek; “Kendisi ile partimizin kuruluşundan bu yana beraberdik. Partimize çok büyük hizmetleri oldu. Nur içinde yatsın” dedi.
 
Ak Parti’de Kurban Bayramı bayramlaşma programı dün gerçekleştirildi. Saat 16.00'da parti binasında bir araya gelen partililer birbirinin bayramını kutladılar. Bayramlaşma programına; İl Başkanı Osman Zabun, TBMM Başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti YSK temsilcisi Recep Özel, Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Merkez ilçe başkanı Ömer Parlak,  İl Genel meclis başkanı Serkan Keskin, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Atabey belediye başkanı Tevfik Atasoy, Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Isparta Belediye Başkan yardımcıları Uğur Büyükçulcu, Fahretdin Gözgün, Ak Parti belediye meclis üyeleri ve çok sayıda pati mensupları ve parti gönüllüleri katıldı.
ZABUN; “GÜÇLENEREK
YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Programda ilk olarak konuşan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, partililere bayramın önemine vurgu yaptı. Manevi duyguların ön plana çıktığı birbirinin hatırlanması gerektiğini birbirine olan sevgimizin saygımızın daha da pekişmesi için bir vesile olan bu bayram için büyüklerimizi arayarak onların gönüllerini, hayır dularını almamız lazım. Geçtiğimiz günlerde Sütçüler Belediye Başkanımız Mustafa Üstün'ü kaybettiklerini ve vefatından dolayı duydukları Üzüntüyü dile getiren Başkan Zabun, rahmetli Mustafa Üstün için bir Fatiha okunmasını istedi. Ak parti kongre sürecine değinen Başkan Zabun, Teşkilat mekanizmalarının güçlü bir istişare ekibi ile bir araya gelerek önümüzdeki süreç için kadroları seçmede yine çok titiz davranarak önümüze daha güçlü bir şekilde çıkmak için yepyeni teşkilatlar ile İnşallah yolumuza devam edeceğiz” dedi.
GÖKGÖZ; “BAYRAM BİRLİK VE
BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLSUN”
Daha sonra konuşan Milletvekili Gökgöz'de teşkilatın bayramını kutladı. Milletvekili Gökgöz, yaptığı konuşmada bayramın, sevgiyi, bereketi, hoşgörüyü dayanışmayı ön plana çıkarttığı bir günümüzdür bu mübarek günde başta Isparta'lı hemşehrilerimiz olmak üzere Ülkemiz ve tüm islam aleminin Kurban bayramını tebrik ediyorum dedi.
BİLGİÇ; “NE KADAR
ŞÜKRETSEK AZDIR”
TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada önemli ifadelere yer verdi. Bilgiç, ne kadar şükretsek azdır dedi. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olduğumuz için ne kadar şükretsek azdır dedi. Bugün mescidi Aksa'da yine Müslümanlara camiine saldırdılar. Bugün İslam alemine baktığımızda bunu en net şekilde görüyoruz. Güçlü bir devletimiz var güçlü bir liderimiz var. Zulüm altında bulunan Müslümanlar bu sayede rahat bir nefes alıyorlar dedi. Milletimizin partisi Ak parti her zaman Milletle yol yürüyerek daha güçlü yarınlara emin adımlarla yürüyecek bu vesileyle Ispartalı hemşehrilerimizin, Ülkemizin tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutlarım dedi.
ÖZEL; “HER ZAMAN BİRBİRİMİZE
DESTEK OLMAMIZ LAZIM”
Ak Parti YSK temsilcisi Milletvekili Recep Özel ise yaptığı konuşmada teşkilatçılığın önemine vurgu yaptı. 2002 yılında kurucu il başkanlığını yaptığı AK Parti'de o zaman bizler partinin belki tabelalarını taktık binasını teşkilatları kurduk ama parti Milletin partisidir. Büyük coşkuyla ve Milletimizin destekleriyle kurulan Ak Parti tam 18 yıldır Milletin desteğiyle teşkilatların gayretleriyle iktidarda bizim birbirimize her zaman destek olmamız lazım” dedi.
“MUSTAFA ÜSTÜN TAM
BİR DAVA ADAMIYDI”
Geçtiğimiz günlerde uzun süredir kanser tedavisi gören dava arkadaşımız Sütçüler belediye başkanımız Mustafa Üstün'ü kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Bizler 2002 yılında teşkilatları kurduğumuzda Sütçüler ilçesi için en uygun ilçe başkanını ararken Sütçüler ilçesini bilen bazı arkadaşlar Başkanlık için en uygun ismin Mustafa Üstün olacağını söylediler. Hem dava adamlığı noktasında hemde durumu itibarıyla bu işin üstesinden geleceğini söylediler. Bizler gidip görevi Mustafa Üstün'e verdik ve o süreçten bu yana özveriyle partimizde hizmet yaptı. 3 dönem ilçe başkanlığı ve 2 dönem belediye başkanlığı yaptı. Ama yakalandığı amansız kanser hastalığından maalesef kurtulamadı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah diyen Milletvekili Özel, Sütçülerde Mustafa Üstün'ün ailesini ziyaretinde ailesinden teşkilatın vefasızlığından yakındı. Kendilerini bu zorlu süreçte aramadıklarını sormadıklarını sitemini yaptılar. Bizim birbirimizi arayıp sormamız lazım. İyi günde, kötü günde bizim birbirimize destekçi olmamız lazım. İşte dava arkadaşlarımız vefat eden bir sürü arkadaşımız oldu, Mustafa Üstün vefat etti. Aksu belediye başkanımız Veli Kahraman'ın babası vefat etti onunda başı sağolsun babasına Allah rahmet eylesin” dedi.
BAŞDEĞİRMEN, “MUHTAÇLARIN
İHTİYAÇLARINI GİDERİYORUZ”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de bayramlaşma programında yaptığı konuşmada: "Mübarek kurban bayramının başta Ispartalı hemşerilerimiz olmak üzere ülkemize tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum dedi; Burada tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın ayrı ayrı mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum diyen Başdeğirmen, "Ak Parti'nin sosyal belediyeciliğini şehrimizde hakkıyla yerine getirdik. Bu bayramda hiç kimseyi bayramsız bırakmadık sorunları olanlara ulaştık. Bakıma muhtaç olanlara ulaştık ve sorunlarını giderdik. Bizim Ak Parti belediyeciliği anlayışımızda Milletimize hizmet var. Geçtiğimiz günlerde şehrimizi ziyaret eden çevre ve şehircilik bakanı Sayın Murat Kurum bey'in vereceği destekler yapacağımız projelerle vereceği desteklerin teminatına aldık O bizim bayramımızı çifte katladı. Deyim yerindeyse çifte bayram yaşadık. 300 olan TOKİ projemiz 2200 rakamına çıkardık. Başdeğirmen; Bu da çok ayrı güzel bir gelişme oldu. 300 toki konut sayımız 2200 daha artarak 2500 oldu. Biz belediye olarak da verdiğimiz 5000 konut için dönemimiz içerisinde inşallah yapıp milletimize teslim edeceğiz. Milletvekillerimizin büyük desteklerini görüyoruz hep beraber il başkanımızla, milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla beraber tam bir uyum içerisinde hareket ediyoruz. İnşallah Şehrimize çok güzel çok büyük işler yapacağız hep beraber. 10 yıldır burada şu anda benim oturduğum koltuğun eksikliğini yaşıyorduk. 10 yıldır belediye bizde değildi ama hamd olsun şu anda belediyeyi aldık ve hizmet noktasında milletimize çok güzel hizmetler yapacağız” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: adamıydı birdava
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °