Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MUTLULUKLAR… ADD Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil; Oğlunu Evlendirdi

MUTLULUKLAR… ADD Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil; Oğlunu Evlendirdi

ISPARTA 16.11.2020 07:29:00 0
 
MUTLULUKLAR…
ADD Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil; 
Oğlunu 
Evlendirdi
Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt Özil, oğlu İlker’i Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde Barida Hotels’te gerçekleştirilen nikah töreniyle evlendirdi. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı.
 
MUTLULUKLAR…
Emine – Ali Mehmet GÖRMEZ çiftinin değerli kızları ÖZNUR ile Helime – Mevlüt ÖZİL çiftinin değerli oğulları İLKER evlenerek dünya evine girdiler.
NİKAH TÖRENİNE
BÜYÜK KATILIM
Cumartesi günü saat 15.00’te Barida Hotels’te Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen çiftin Nikah Törenine; her iki ailenin yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.
MASKELİ VE SOSYAL
MESAFELİ TÖREN
Söz konusu Nikah Töreni; Koronavirüs tedbirleri nedeniyle törene katılanlar tarafından maske takılarak ve sosyal mesafe korunarak gerçekleştirildi.
DAVETLİLERİ
KARŞILADILAR
Nikah Törenine ev sahipliği yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi Başkanı ve Özil Emlak Sahibi Mevlüt Özil ve eşi Helime Özil, Dünürleri Görmez ailesi ile birlikte Barida Hotels Gül Balo Düğün Salonu önünde tüm davetlileri bizzat karşıladılar.
NİKAHI BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN KIYDI
Daha sonra Nikah törenine geçildi. Gelin Öznur Görmez ve Damat İlker Özil’in nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. 
YUNUS ÖZLER’DEN
TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Reklam, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak bizde ÖZİL ve GÖRMEZ ailelerini kutlar, Öznur ve İlker çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz…
YUNUS ÖZLER

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °