Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MÜSİAD'dan TORKU gezisi

MÜSİAD Isparta heyeti, hafta sonu Konya Şeker’in teknoloji ve üretim üssü Çumra Şeker Entegre ve Panagro Et ve Süt Ürünleri Entegre Tesisleri’ni ziyaret etti.

ISPARTA 10.05.2016 08:01:00 0
MÜSİAD

Konya’ya giden MÜSİAD heyetini Panagro Et ve Süt Ürünleri Entegre ve Çumra Şeker Entegre Tesisleri Sosyal Hizmetler ve İdari İşler Müdürü Dede Ülker karşıladı. Dede Ülker üyelere Panagro Et Entegre Tesisleri’ni ve Çumra Şeker Tesisleri’ni gezdirdi ve birimler hakkında detaylı bilgi verdi. Programda geziye katılan gruba Çumra Şeker Entegre Tesislerinin yanı sıra Torku Et ve Süt Ürünleri Entegre tesisleri, toz ve küp şeker üretim tesisleri, balık üretim tesisleri, ilaç şekeri üretim tesisleri, domates seraları, Torku Çikolata tesislerini gezdirdi.Program sonunda heyet tesisleri görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

BİR BAŞARI HİKAYESİ

Tesisler hakkında yorum yapan MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Özkutlu; “Burada bir başarı öyküsü gördük. Zarar eden bir Şeker Fabrikasından 8.8 Milyar TL yatırım yapan, iştigal konularını geliştiren, olağanüstü gayret, birlik ve beraberlik ile ulaşılan seviyeyi tespit ettik. Başarılarınızın devamını diliyorum. Gerçekten fevkalade, dünyada lider olacak bir tesis. Ülke ekonomimize katkılarından dolayı Konya Şeker ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °