Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MÜSİAD Isparta Şubesi; Üye Sayısını Her Geçen Gün Artırıyor…

MÜSİAD Isparta Şubesi; Üye Sayısını Her Geçen Gün Artırıyor…

ISPARTA 27.01.2021 18:32:00 0
MÜSİAD Isparta Şubesi; 
Üye Sayısını 
Her Geçen Gün
Artırıyor…
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, derneğe yeni kayıt olan üyelerin iş yerlerini bizzat ziyaret ederek Üyelik Kimliklerini takdim etti.
 
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’ın bugünkü ziyaret etkinliğinde Derneğe üye olan ve üyelikleri de Genel Merkez tarafından kabul edilerek Dernek Kimlik Kartları gönderilen üyeleri ziyaret etti. Bu doğrultuda, Başkan Baysan’ın ilk durağı Turkal İnşaat Sahibi İnşaat Mühendisi Levent Çelik oldu. Çelik’i Davraz Mahallesi Çevre Yolu üzerindeki işyerinde ziyaret eden Başkan Yalçın Baysan, MÜSİAD’ın pandemi sürecindeki çalışmaları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Ziyaretin sonunda ise Başkan Baysal, üyelik kimliğini Özçelik’e takdim etti.

ÖZGÜR TUNÇBİLEK’E
(ANADOLU MUTFAĞI) ZİYARET
Başkan Baysan, Turkal İnşaat Sahibi İnşaat Mühendisi Levent Çelik’e yaptığı ziyaretin ardından Gül Petek Sanayi Sitesi S Ada 3329 sokak adresinde bulunan Anadolu Mutfağı Sahibi Özgür Tunçbilek’i ziyaret ederek üyelik kimlik kartlarını takdim etti. Ziyarette, Başkan Baysan, Tunçbilek ile son ekonomik gelişmeler hakkında istişarelerde bulundu.

“YENİ ÜYELERİMİZE YÖNELİK
ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, bugün iki işyerini ziyaret ettiklerini belirterek, ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °