Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan; Berat Kandili Mesajı

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan; Berat Kandili Mesajı

ISPARTA 27.03.2021 07:27:00 0
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan’dan; 
Berat 
Kandili 
Mesajı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, bu akşam idrak edeceğimiz Mübarek Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Baysan mesajında; “Mübarek Ramazan Ayının müjdecisi olan, af ve Allah’a Sığınma günü olan Berat Kandili; inananların kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları ve Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve merhametine faydalanmaları gerektiğini bir kere daha hatırlatır.
 
Bu mübarek geceler bizlere hayat koşturmacasına ara verip, durup düşünmemize, günahlarımızla ve hatalarımızla baş başa kalmamıza, kirlenen gönül dünyamızı temizlememize imkan tanır. Rabbimize, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı bilmeli, hatırlamalı ve yaptığımız yanlışlardan tövbe etmek için böyle önemli fırsatları kaçırmamalıyız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ispartalı hemşerilerimizin ve İslam aleminin mübarek Berat Kandilini kutluyor, yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların bizleri istikamet sahibi yapmasını temenni ediyorum.
 
Bu gecenin; ülkemizin, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °