Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan; Kardeş Ülkemiz Azerbaycan’ın Yanındayız

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan; Kardeş Ülkemiz Azerbaycan’ın Yanındayız

ISPARTA 29.09.2020 07:31:00 0

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Yalçın Baysan; 
Kardeş Ülkemiz
Azerbaycan’ın
Yanındayız
Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırmasına tepki yağmaya devam ediyor. Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; “Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz. Kardeş ve  dost ülke Azerbaycan’ın yanındayız” dedi.
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, dost ve kardeş ülke Azerbaycan'a dayanışma mesajı verdi.
BAYSAN; “MÜSİAD DA, KARDEŞ VE
DOST AZERBAYCAN’IN YANINDADIR”
Başkan Baysan, açıklamasında; “Ermenistan bu saldırı hareketiyle barışa karşı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Uluslararası toplum bu tehlikeli provokasyona derhal dur demelidir. Türkiye bu saldırılar karşısında Azerbaycan'ın yanındadır. Saldırılarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Azerbaycan yalnız değildir. Türkiye'nin tam desteğine sahiptir. MÜSİAD da, kardeş ve dost Azerbaycan’ın yanındadır.
“ERMENİSTAN ATEŞLE OYNUYOR”
Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ermenistan bir kere daha hukuk tanımaz bir provokasyon gerçekleştirdi. Ermenistan'a bağlı katliam şebekeleri bu saldırılarla insanlık suçu işliyor. Ermenistan ateşle oynuyor ve bölge barışını tehdit ediyor. Bu saldırılar Ermenistan'ın uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi. Uluslararası toplum Ermenistan'ı mahkum etmelidir. Ülkemiz, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Azerbaycan’ın yanında olmaya devam edecektir. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °