Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mülteciler için ‘bağımlılık’ semineri: Onlar için El Ele…

Mülteciler için ‘bağımlılık’ semineri: Onlar için El Ele…

ISPARTA 17.11.2019 10:26:00 0
Mülteciler için ‘bağımlılık’ semineri: 
Onlar için 
El Ele…
Süleyman Demirel Üniversitesi ile Isparta Sosyal Hizmet Derneği işbirliği ile kentteki mülteciler başta bağımlılık olmak üzere dışarıdaki tehlikelere karşı eğitiliyor.
 
Doktor Betül Çoban ve Doktor Ayşe Yıldırım tarafından hazırlanan ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Ahmet Nesimi Kişioğlu’nun Danışmanlığını yaptığı ‘Mülteciler için çok programlı Sosyal Uyum Projesi olan ‘Onlar için el ele bağımlılık semineri’ geçtiğimiz gün Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
 
Suriye ve farklı ülkelerden gelen sığınmacılar ile mültecilere birçok konuda eğitim verdiklerini belirten Projenin Danışmanı Dr. Ahmet Nesimi Kişioğlu; “Isparta Sosyal Hizmet Derneği işbirliği ile birlikte Halk Eğitim Merkezinde başlattığımız ‘Onlar için el ele bağımlılık semineri’ sayesinde Suriyeli öğrencileri ve ebeveynlerini bilinçlendirerek dışarıdaki tehlikelere karşı önlem alma yollarını öğretiyoruz” dedi.
 
Kişioğlu, insani vazifelerinin ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirterek, amaçlarının yıl sonuna kadar tüm mültecilere ulaşmak olduğunu ve ekip arkadaşlarıyla birlikte ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, bu projenin hayırlara vesile olmasını diledi.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °