Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Muhtarlarla İşbirliği artacak: Başkan Başdeğirmen’den muhtarlara çağrı

Muhtarlarla İşbirliği artacak: Başkan Başdeğirmen’den muhtarlara çağrı

ISPARTA 3.08.2019 16:39:00 0
Muhtarlarla İşbirliği artacak: 
Başkan 
Başdeğirmen’den 
muhtarlara çağrı
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye olarak göremedikleri, farkına varamadıkları eksikleri, alınacak fikirlerle tamamlamak istediklerini kayderek; “Muhtarlarımız bu konuda çok önemli bir görev üstlenmektedir. Şehrimize in iyi hizmeti vermek için bizlere yardımcı olun, destek verin” dedi.
 
Isparta Belediyesi’nin şehrin gelecek 5 yılını kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yaptığı Stratejik Plan Toplantısı geniş bir katılımla geçtiğimiz gün Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN
MUHTARLARA ÇAĞRIDA BULUNDU
Saat 14.00’te başlayan toplantıya; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yanı sıra, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili ve EKK 6. Bölge Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkan ve Temsilcileri, Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Isparta Belediyesi 2020 - 2024 yılı Stratejik Planını belirlemek üzere toplantıya girişte katılımcılara anket yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin geleceğini belirlemek üzere tüm paydaşların görüş ve önerilerini almaya devam ettiklerini söyledi.
“MUHTARLAR BİZİM ÖNEMLİ
DESTEKÇİLERİMİZDİR”
Başkan Başdeğirmen, toplantıda yaptığı konuşmada muhtarlara da çağrıda bulundu. Başdeğirmen; “Bakın biz göreve geleli yaklaşık 4 ay oldu. Belediye ile muhtar işbirliğinin en güzel örneği Isparta’da. Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizin nitelikli hizmet alması için çaba gösteriyoruz. Bu noktada muhtarlarımız, mahallelerdeki önemli destekçilerimiz. Belediye ile muhtar işbirliğinin en güzel örneği de Isparta’da Bu güzel işbirliği, şehrimize daha nitelikli ve verimli hizmetlere vesile oluyor" dedi.
“GÖRDÜĞÜNÜZ EKSİKLİKLERİ
BİZE BİLDİRİN”
Sık sık mahalleleri ziyaret ederek Isparta Belediyesinin yürüttüğü yatırımları yerinde inceleyen ve muhtarların yanı sıra vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu kez muhtarları Stratejik Programını açıklamak için Öğretmenevinde ağırladı. Isparta Belediyesinin şehir genelinde yürüttüğü projeler konusunda bilgiler vererek, mahallelerin ihtiyaçları ile taleplerinin belirlenmesi konusunda Muhtarlardan destek istedi.
“ŞEHRİMİZE MUHTARLARIMIZLA
BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ”
Başkan Başdeğirmen; “Şehrimizin yaşam standardının yükselmesinde ve hizmetlerin daha nitelikli hayata geçmesinde muhtarların büyük katkısı olacaktır. Tabii ki bu anlamda mahalle muhtarlarımız da belediyelerimizin ayrılmaz bir parçası. Zira siz muhtarlarımız, bir mahallenin neye ihtiyaç duyduğunu, ne istediğini, ne gibi sorunları olduğunu en iyi bilecek kişilersiniz. Mahalle sakinlerimizle belediyelerimiz arasında bir köprü oluşturan sizler, vatandaşlarımızın isteklerini ve taleplerini bize her fırsatta aktarıyorsunuz. Bizler de bunları hızlı bir şekilde ve bölgenin ihtiyacına göre yerine getirme gayretindeyiz. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan ihtiyaçları ve sorunları muhtarlardan almak, işimizi de oldukça kolaylaştırıyor. Belediye ile muhtar işbirliğinin en güzel örneği de şehrimizde oluştu. Muhtarlarımızla yakaladığımız bu ekip ruhu, mahallelerimize nitelikli ve verimli hizmetlere vesile oluyor. Bundan da Isparta’mız ve vatandaşlarımız kazançlı çıkıyor. Bu vesileyle bizlerin mahallelerdeki önemli destekçilerimiz konumunda olan siz kıymetli muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
“YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ
İNSAN ODAKLI”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinin ardından mahalle ziyaretleri ile vatandaş buluşmalarında tespit ettikleri ihtiyaç ve taleplerin karşılanması için kolları sıvadıklarını, bu konuda da önemli mesafeler kat ettiklerini aktardı. Mahallelerin ihtiyaçları için sahada var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Başdeğirmen; “Bunun için de göreve gelir gelmez muhtarlarla toplantılar düzenlemeye başladık. Yine sık sık mahallelerimize gelerek siz muhtarlarımızla, kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve hemşehrilerimizle istişarelerde bulunarak mahallelerimizin ihtiyaçları için bir irade ortaya koyuyoruz. Hizmetlerimiz insan odaklı. Temel esasımız bu. Yani biz çalışmalarımızın temelini hemşehrilerimizin belediye hizmetlerinin verdiği rahatlığı, konforu yaşaması üzerine inşa ettik. Bunun için geceli gündüzle çalışıyoruz, çalışacağız. Bu noktada da mahallelerimizde bizlerin en önemli yardımcısı siz kıymetli muhtarlarımıza da önemli sorumluluklar düşüyor. İnanıyorum ki hep birlikte Isparta’mız için güzel işlere imza atacağız” dedi.
 
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °