Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Muhtarlar bizim elimiz, kulağımız, gözümüz

Muhtarlar bizim elimiz, kulağımız, gözümüz

ISPARTA 21.10.2016 08:01:00 0
Muhtarlar bizim elimiz, kulağımız, gözümüz
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunan muhtarlar ardından Vali Şehmus Günaydın ile bir araya geldiler. Vali Günaydın “ Mahallelerde, köylerde bizim elimiz, kulağımız ve gözümüzsünüz. Sizler bizim göremediklerimizi görüyorsunuz, duyamadıklarımızı duyuyorsunuz, oradaki sıkıntıların giderilebilmesi ve sorunların çözümü için en büyük destekçilerimiz sizlersiniz” dedi.
Vali Şehmus Günaydın’ın katılımıyla muhtarlar ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sundular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile sona eren programın ardından Vali Günaydın muhtarları kabul etti.
MUHTARLAR BİZİM ELİMİZ, KULAĞIMIZ, GÖZÜMÜZ
Burada bir konuşma yapan Vali Günaydın “ Mahallelerde, köylerde bizim elimiz, kulağımız ve gözümüzsünüz. Sizler bizim göremediklerimizi görüyorsunuz, duyamadıklarımızı duyuyorsunuz, oradaki sıkıntıların giderilebilmesi ve sorunların çözümü için en büyük destekçilerimiz sizlersiniz. Göreve başladığım günden beri fırsat buldukça ilçelerimizi ziyaret ediyorum bu ziyaretlerde mutlaka köylerimize de uğrayıp muhtarlarımızın sorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyorum.” dedi.
MİLLETİMİZİ BU TÜR KALKIŞMALARLA SİNDİREMEZLER
Vali Günaydın ayrıca “ 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında göstermiş olduğunuz çabadan ve çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Hain kalkışma sırasında muhtarlarımız büyük kararlılık ve başarı gösterdiler. Büyük bir kahramanlık ortaya koydular. Bu milletin, devletin tehlikeyle karşı karşıya kaldığında muhtarlarımızın ne kadar önemli vazifeler ifa ettiğini hep beraber gördük. Muhtarlarımız yeri geldi köylerinde traktörlerle yola çıktılar yeri geldiği bizi arayarak destek verdiler, yeri geldi bayraklarını alarak meydanlara çıktılar. Tüm bunlardan dolayı sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum. Hainler şunu unutmasınlar ki milletimizi bu tür kalkışmalarla sindiremezler, sıkıntıya sokamazlar. Tam tersine onlar böyle yaptıkça biz birbirimize daha fazla kenetleneceğiz. Milletimizin ve ülkemizin geleceği için daha çok çalışıp daha fazla gayret göstereceğiz.” dedi.
Ardından Vali Şehmus Günaydın Isparta’da görev yapan mahalle ve köy muhtarları onuruna öğle yemeği verdi. Öğretmen evinde düzenlenen yemeğe muhtarlarının yanı sıra Belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet müdürü Halil Altan katıldı. 
EVİNDE AŞI OLMAYAN HİÇBİR VATANDAŞIMIZ KALMASIN
Vali Günaydın muhtarlara yönelik burada yaptığı konuşmada “ Mahallenizdeki ve köylerinizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı iyi analiz edin, tespit edin ve bize getirin. Evinde aşı olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın. Sıkıntısını mutlaka bize iletin biz yardımcı olalım. Çocuğunu okula göndermekte zorlanan herhangi bir anne baba kalmasın.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °