Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Muhtar Tuncolu memnun: Başkan Başdeğimen’e Ramazan Sokağı Teşekkürü

Muhtar Tuncolu memnun: Başkan Başdeğimen’e Ramazan Sokağı Teşekkürü

ISPARTA 29.05.2019 14:11:00 0
Muhtar Tuncolu memnun:
Başkan Başdeğimen’e 
Ramazan Sokağı 
Teşekkürü
HABER: Yunus ÖZLER
Çelebiler Mahallesi Muhtarı Adnan Tuncolu, mahallesinde bulunan Tarihi Damgacı Sokak’ta Ramazan etkinlikleri düzenleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine teşekkür etti.
 
MUHTAR TUNCOLU; “TARİHİ SOKAK
BENİM MAHALLEMDE BULUNUYOR”
Söz konusu etkinliklerin mahallesinde düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelebiler Mahallesi Muhtarı Adnan Tuncolu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, şehrimizin marka sokaklarından olan ve yüzyıllarca özelliğini koruyan Tarihi Damgacı Sokak, benim mahallemin sınırları içerisinde bulunmaktadır. Isparta Belediyesi de bu yıl ilk defa oluşturulan ‘Ramazan Sokağı’  etkinliklerini bu sokağımızda düzenleme kararı aldı ve Ramazan başından bu yana düzenlenmektedir.
“BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN VE
EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ramazan Ayı boyunca her akşam kültürel ve sanatsal etkinliklerin yer aldığı ve şehrin tarihi sokaklarına yönelik farkındalık oluşturmayı da hedefleyen programlar için mahallemin sokağı olan Damgacı Sokak’ın seçilmesi beni ve mahalle sakinlerimi oldukça memnun etmiştir. Stantların açıldığı, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin ramazan ayı boyunca devam ettiği Ramazan Sokağı Programı nedeniyle mahallem adına Mahallenin Muhtarı olarak başta Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Daire Müdürlerine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.




Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °