Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Muhakkak ki Engellilerimize Sahip Çıkmamız Lazım

Muhakkak ki Engellilerimize Sahip Çıkmamız Lazım

ISPARTA 18.11.2021 17:50:00 0
Muhakkak ki 
Engellilerimize Sahip 
Çıkmamız Lazım
Altı Nokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Er, derneklerine verilen maddi ve manevi destekten dolayı Türk – İş Isparta Temsilcisi ve Tes – İş Isparta Şube Başkanı Osman Korkmaz‘ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyaret sırasında teşekkürlerini bir plaket takdim ederek ifade eden başkan Er: “Bugün Altı Nokta Körler Derneği Isparta şubesi olarak; yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm dernek üyelerimiz adına sayın  başkan Osman korkmaz Bey’e bir plaket taktim etmek için buradayız. Kendisi ile birlikte mesai yaptığımız  DSİ’nden arkadaşız. Bu birliktelik ve bu duyarlılık dernek başkanı olduktan sonra da devam etti. Öncellikle şahsım için gösterdiği manevi desteğinden dolayı çok teşekkür ederim.
 
Dernek çalışmalarımıza gerek maddi, gerekse manevi anlamda çok büyük destekleri oldu. Derneğimizin zaman zaman ihtiyaçlarının karşılanması noktasında kendilerinden ne talep ettiysek hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Kendisine ve yönetim kurulunda bulunan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Hakikaten DSİ’li olmak bir ayrıcalıktır. Çünkü benim devlet su işlerinde hala çok sevdiğim, saygı duyduğum insanlar var.  O bakımdan böyle bir plaketi kendisine vermeyi uygun bulduk. Bu plaketi çoktan hak etmiştir. STK başkanlarımızı, oda başkanlarımızı, gönül dostlarımızı  sürekli plaketlerle onure etmeye çalışıyorum.
 
Çünkü bize sahip çıkan pek çok kurum, kuruluş, şahıs mevcut Isparta da. O bakımdan benim dernek başkanlığı yapmamda ve başarılı olmamda böyle çok kıymetli dostlarımızın çok büyük destekleri var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başarıların devamını diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Türk – İş Isparta Temsilcisi ve Tes – İş Isparta Şube Başkanı Osman Korkmaz da kendisine takdim edilen plaket karşısında  duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Başkanımıza bu inceliğinden dolayı  teşekkür ederim. Kendisini DSİ’de çalıştığı yıllardan beri tanıyorum.
Bu makamı gerektiği şekilde temsil ettiğine ve tabi ki derneğimizin üyelerine de çok faydalı olduğuna inanıyoruz. Bizlerle her zaman istişare içinde oldu. Bizler de kendisini seviyoruz.  Her zaman desteğimiz onunla beraberdir. Ne talepleri varsa bizden elimizden geldiği kadar karşılamak için mücadelemizi yapıyoruz.
Muhakkak ki engellilerimize sahip çıkmamız lazım.Onlar Allahın bizlere bir lütfu. Sahip çıkarak onların yaşamlarını biraz daha kolaylaştırabilirsek ne mutlu bize. Engellilerle ilgili devletimizin de, derneklerimizin de çok güzel çalışmaları var. Bizler de özellikle engellilere destek vermeyi  borç biliriz,vesile oldukları için biz de başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °