Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MTTB Isparta Şube Başkanı Resul Güngör; İslam Düşmanlarına Aman Vermeyeceğiz

MTTB Isparta Şube Başkanı Resul Güngör; İslam Düşmanlarına Aman Vermeyeceğiz

ISPARTA 8.02.2021 11:28:00 0
MTTB Isparta Şube Başkanı Resul Güngör; 
İslam Düşmanlarına 
Aman Vermeyeceğiz
Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Isparta Şube Başkanı Resul Güngör, İstanbul Boğaziçi Üniversitesinde bazı grupların gerçekleştirdiği eylemlere ilişkin, "Bugün görünüyor ki İslam düşmanları, milletimizi maşalarıyla yıldırmaya çalışmaktadır" dedi.
 
GÜNGÖR; “YAPILANLAR
İSLAMA AÇIKÇA ASLDIRIDIR”
Büyük Türkiye ideali doğrultusunda hedefe doğru emin adımlarla yürüdükleri bu yolda içte ve dışta çetin ve tarihi bir mücadele verdiklerini, Boğaziçi eylemlerinde kutsallarına hakaret eden bir güruh ve bu güruhun sapkın zihniyeti ile karşı karşıya kalındığını ifade eden Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Isparta Şube Başkanı Resul Güngör, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Geçmişten gününüze, İslam'ın bayraktarlığını şan ve şerefle üstlenmiş bir milletin topraklarında, İslamiyet'e hakaret edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir. 30 Ocak 2021 tarihinde İstanbul Boğaziçi Üniversitesi'nde bir grup sapkın zihniyet, kutsallarımızın başında gelen Kabe-i Muazzama "ya saygısızlık yapmışlardır. İslam'ın kutsallarına yaptıkları bu saygısızlık yetmezmiş gibi, sapkın zihniyetlerinin paçavralarını da Kabe'mizin resminin üzerine bırakmışlardır. Kutsallarımıza karşı sistemli bir şekilde kuşatma hareketi başlatan bu güruhun, tasmalarının dışarıda olduğunu bilmekteyiz" şeklinde konuştu. 
“KUTSALLARIMIZA ASLA
SÖZ SÖYLETMEYİZ”
Tarih boyunca her zaman İslam'ı savunanlar ve İslam'a savaş açanların olduğunu kaydeden Başkan Güngör; "İslam düşmanları bazen kendi elleriyle, bazen de maşalarıyla kutsallarımıza saldırmıştır. Bugün görünüyor ki, İslam düşmanları, milletimizi maşalarıyla yıldırmaya çalışmaktadır. 1453 yılında fethedilen İstanbul'da bu olayların yaşanması, fethe ve tarihimize gölge düşürmeye çalışsa da bu millet ve bu devlet, düşmanlarıyla nasıl mücadele edeceğini her zaman bilmiştir. Büyük çoğunluğunun Müslüman olduğu topraklarımızda İslam'a ve kutsallarına hakaret etmekten çekinmeyenlerin, sapıklık adına özgürlük çığırtkanlığı yapanların karşısında merhum Malcolm X'in "İslam'a sövmekten başka fikri olmayanlar, fikrin değil İslam'a sövmenin hürriyetini istiyorlar" sözü ile mücadelemize devam edeceğimizi bildiriyoruz.
“ÜNİVERSİTELER İLİM
VE İRFAN YUVALARIDIR”
Bizler Milli Türk Talebe Birliği gençliği olarak, İlim ve irfan yuvası olması gerekirken, bu tip sapkınlıkların yuvasına dönüştürülmeye çalışılan eğitim kurumlarımızı ve ülkemizi her daim koruyacağımızı ve dinimizin tüm değerlerine sahip çıkacağımızı buradan haykırıyoruz” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °