Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Modapark ikinci şubesiyle Gül Sanayi Sitesi'nde

Modapark ikinci şubesiyle Gül Sanayi Sitesi'nde

ISPARTA 15.11.2017 12:19:00 0
Modapark ikinci şubesiyle Gül Sanayi Sitesi
Gül Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı ve Yönetimi Gül Sanayi Sitesini modern bir düğün salonuna kavuşturuyor. Gül Sanayi Sitesinde görev yaptığı 4 yılda yaptığı çalışmalarla sanayiyi çok ileriye taşıyan Mehmet Boyacı gül sanayi sitesinde yeni bir projeye imza attı.

Daha önce çok kötü ve atıl durumda olan düğün salonu son iki yılda Isparta'nın en iyi düğün salonu seçilen Modapark Düğün Salonu  işletmecileri olan Serkan ve Erkan Başpınar kardeşlerin ihale sonucu düğün salonunu kiralamasıyla birlikte modern bir hale dönüşüyor.
Salonun ismi Modapark Gül Balo ve Kongre Salonu olarak hizmet verecek olan  düğün salonunun içinde yerler granitle döşenecek, duvarlar duvar kağıdı ve saray tavan çalışmalarıyla kaplanacak, tuvaletler komple yenilenecek, engelli ve yaşlılar için asansör yapılacak, çocuk oyun parkı, dinlenme odası, mescit, gelin odası, çocuk emzirme odası ,kafeterya  hizmetleri verilecek, düğün salonunun dışına komple giydirme ve yalıtım yapılacak ve Isparta'nın en modern düğün salonlarından biri haline gelecek. salon hizmetlerinin içerisinde düğün, davet, sünnet ,nişan, kına, konferans, kongre, toplantı, mevlüt ve iftar organizasyonlarına yemekli yada yemeksiz her türlü hizmeti Isparta halkına sunulacaktır.
Gül sanayi sitesi üyelerinin ve üyelerin 1. ve 2. derece akrabalarının yapacakları düğünlerde %20 indirim uygulanacaktır. Yeni ismi Modapark Gül Balo ve Kongre Salonu olacak olan düğün salonunu en geç 15 ocakta yenilenmiş haliyle hizmete girecektir.  Ayrıca düğün salonu devlet büyüklerinin yapacakları konferanslarda ücretsiz olacaktır. böylece Isparta halkımız şehir merkezine yakın otopark sorunu olmayan bir düğün salonuna kavuşuyor.
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °