Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Modapark Gül Balo ilk sınavını verdi

Modapark Gül Balo ilk sınavını verdi

ISPARTA 12.03.2018 07:43:00 0
Modapark Gül Balo ilk sınavını verdi
Gül Küçük Sanayi Sitesi içerisinde hizmet verecek olan ve Serkan-Erkan Başpınar kardeşler tarafından kiralanarak yenilen  Modapark Gül Balo Düğün ve Kongre Merkezi dün ilk sınavını verdi. Erkan Başpınar, 2018 yılı için 82 düğün rezervasyonu aldıklarını ifade ederek, “Toplamda 50 bin kişi bu sanayi sitesine düğün için ziyarete gelecek. Bunun esnafa da faydası olacak” diye konuştu.
 
Gül Sanayi Sitesi içerisinde hizmet veren düğün salonu birkaç ay önce Modapark Düğün Salonu işletmecileri Erkan ve Serkan Başpınar tarafından kiralanmıştı. Kiralamanın ardından başlatılan tadilatta sona yaklaşıldı. Salon ilk sınavını dün S.S. Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda verdi.
YAKLAŞIK 20 GÜN SONRA TAMAMLANACAK
Salon hakkında bilgi veren Erkan Başpınar, salonu kiralamalarında Mehmet Boyacı’nın çok büyük katkıları olduğunu ifade ederek, “Kendisi burayı restore ettirip, Isparta’ya ve kooperatife daha güzel hizmet verdirmesi için çok ricada bulundu. Biz Isparta’da yaşıyoruz. Kooperatifimizin içinde bulunduğu alana geldiğimizde bu site daha çok depolardan oluşan bir yer gibi gözüküyordu. Aktif bir sanayi sitesi gibi gözükmüyordu. Mehmet Boyacı başkan olduktan sonra ekibiyle birlikte, sanayi sitesi bir canlılık kazandı. Burada yatırım yapsak para kazanacağımızı hissettik. Sanayi sitesi artık gözle görülür şekilde canlandı. İnsanların tercih edilebileceği işyerleri açıldı. Biz de karar aldık ve bu salonu açtık. Salonda toplamda 1200 metrelik kapalı bir alana sahip. İçerisinde çocuk oyun parkı, mescidi, kafeteryası, balkonu, engelli ve yaşlılarımız için asansör çalışmaları var. Bunlar yaklaşık 20 gün sonra tamamlanacak.
100 ORGANİZASYON YAPSAK 50 BİN KİŞİ SANAYİYE GELECEK
3 ay önce sözleşmesini imzaladığımız bu salonda inşaat süresi içerisinde 2018 yılı için 82 adet düğün rezervasyonu aldık. Burada iftar yemekleri de vereceğiz. Yaklaşık 100 program aldığımızı varsayarsak her programa 500 kişi gelirse toplamda 50 bin kişi bu sanayi sitesine düğün için ziyarete gelecek. Burada illa ki bir lokantada yemek yiyecekler, bir tamircimizi bilecek, arabasını servise getirecek. İnşallah bundan sonra 50 binden fazla kişiyi sanayi sitemizde düğün için ağırlayacağız. Kongremizin ve salonumuzun Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.GÜLSES GAZETESİ
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °