Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mobilya sektöründeki farklı konsept Nill’s ve Homevs açıldı

Mutluoğlu Mobilya Center’ın sahibi Aydın Mutlu’nun yaptığı İnegöl Mobilya, Nill’s Furniture Design ve Homevs Sleep Center markalarını tek çatı altında bir araya getirilerek Isparta halkının beğenisine sundu. Türkiye’nin yeni marka

ISPARTA 2.05.2016 08:58:00 0
Mobilya sektöründeki farklı konsept Nill’s ve Homevs açıldı
İşletmeciliğini 16 firmayı buluşturan Mutluoğlu Mobilya Center’ın sahibi İşadamı Aydın Mutlu’nun yaptığı İnegöl Mobilya, Nill’s Furniture Design ve Homevs Sleep Center markalarını tek çatı altında bir araya getirilerek Isparta halkının beğenisine sunuldu. Eğirdir yolu 3.km üzerinde hizmet verecek olan  mağazanın cumartesi günü gerçekleştirilen açılışına Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ile çok sayıda davetli katıldı.
HER ÜRÜN KENDİNE ÖZGÜ TASARIMA SAHİPTİR
Açılış töreninde konuşan Nill’s Mağaza Müdürü Erkan Songür, her ürünün kendine özgü tasarımı olduğunu belirterek, ürünlerin özelliklerinden bahsetti. Songür, “Tüm koltuk gruplarında birinci sınıf gürgen kullanılmıştır. 35 elyaf sünger, koç tüyü sünger ve kumaş deformasyonunu önlemek için elyaf fileyle kaplatılmıştır. Kumaşlar ithal ve silinebilir özelliklere sahiptir. Yemek odası ve yatak odası takımları ürünlerinin hammaddesi E1 kalite belgeli ve Avrupa Birliği standartlarındadır. Her ürün kendine özgü tasarıma sahiptir. Ürünler ceviz kaplama, kullanılan boya ise Türk ve İspanya ortak yapımı olup, insan sağlığı ve çevre açısından dünya standartlarının öngördüğü özelliktedir. Çekmecelerdeki ray sistemi 80 bin, dolaplardaki fren sistemi ise 60 bin defa açılıp kapanma testine tabi tutulmuştur” dedi.
ISPARTA’DAKİ İLK SLEEP CENTER
Nill’s grubun Homevs markasını oluşturduğunu söyleyen Mağaza Müdürü Koray Dönmez, Kayseri’den çıkan bu markanın tüm ülkeye ve dünyaya açılarak enlerin ve ilklerin öncüsü olacğını söyledi. Dönmez, “Yılların vermiş olduğu deneyimle kurulmuş olan Evs grup A.Ş insana ve ülkeye yatırım yapmanın haklı gurunu yaşayarak homevs markasını oluşturdu. Değerli ve tecrübeli çalışanları, yüksek iş ahlakı ve insan sağlığına önem veren yapısı ile Kayseri’den ülkeye ve dünyaya açılarak enlerin ve ilklerin öncüsü olmak isteyen Homevs kendi sağlığına önem veren herkesi hedef almaktadır. Uyku sektöründe kendi çizgisiyle farklılık yaratan Homevs son derece gelişmiş, üst düzey teknoloji ile donatılmış tam entegre ve full otomasyon yapısıyla ülkemizin önde gelen firmaları arasındadır. İnsan sağlığına verdiği önem ile bilgilendirme çalışmaları yapan Homevs ülke genline Silim Center adı altında uyku merkezleri oluşturmaktadır. İnşallah Isparta’da oluşturduğumuz bu merkez hayırlı uğurlu olur” dedi.
BU İŞLETMESİNİN BÜYÜMESİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise ilk kez Isparta’da mobilyacılığın farklı konseptle tanıtıldığını söyledi. Başdeğirmen bu yatırımların Isparta ekonomisine katkı sağlandığını belirterek, “Değerli üyemiz Aydın beyin yaptığı bu çalışma bizleri gururlandırdı. İlk kez Isparta’da değişik konseptle mobişklyacılığı farklı şekilde tanıttı. Büyükşehirlerde gördüğümüz zaman bizde de olur mu acaba dediğimiz konsepti getirdi Isparta’ya açtı. Bu işletmenin büyümesinin bizim için farklı yönlerden önemi var. istihdam bu konuda çok önemli. Bu sorunun aşılması için işletmelerin büyümesi ve açılması gerekiyor. Bunun yanında şehirlerin gelişmesi verilen vergilerle sağlanabiliyor” dedi.
Konuşmaların ardından mağaza İl Müftüsü Galip Akın’ın ettiği dua ile açıldı.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °