Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Minik Kalplerden Koca Yürekli Sağlıkçılara…

Minik Kalplerden Koca Yürekli Sağlıkçılara…

ISPARTA 16.03.2021 11:23:00 0
Minik Kalplerden 
Koca Yürekli 
Sağlıkçılara…
Isparta Fatih İlkokulu öğretmeni Fadime Atalay Yakar, Mehmet Köse İlkokulu öğretmeni Emrah Demir, Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulu öğretmeni Ufuk Sivrikaya ortak oldukları ‘’SINIFIM ÇEVRİM İÇİ 2 ‘’ e-Twinning projesi kapsamında Türkiye ‘nin farklı illerindeki 10  öğretmen ve  öğrencileri ile ortak bir çalışmaya imza attılar.

SAĞLIKÇILARI RESİMLEDİLER…
"Sınıfım Çevrim İçi 2" Öğrencileri salgın döneminde tüm gücüyle çalışan sağlık çalışanlarına minnettarlıklarını anlatan mektuplar, şiirler yazıp, resimler çizdiler. Yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı çalışma sonucunda yapılan resimler, yazılan mektuplar ve şiirler bir e-book haline getirildi.
BAŞHEKİM KESKİN’DEN
ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR
İlimiz Fatih İlkokulu, Mehmet Tönge İlkokulu, Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulu 2.  Sınıf Öğrencilerinin yaptıkları çalışmalar da Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi  Uzm. Dr. F. Ruşen KESKİN' e takdim edildi. Öğrencileri Başhekimlik makamında ağırlayan Uzm. Dr. F. Ruşen KESKİN öğrencilere bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür etti. Öğrencilerin yaptığı çalışmalar Isparta Şehir Hastanesinde sergilendi.

“DERSLER ARŞİVİ
OLUŞTURULACAK”
Söz konusu çalışma ile ilgili olarak bilgi veren Öğretmenler; “Projemiz dijital çağa yönelik öğretim tasarımı yapıp uygulamaya yöneliktir. Covid – 19 salgın sürecinde uzaktan eğitim noktasında öğrencilerimiz için ne yapabiliriz diyerek başladık. Proje, derslerimizde kullanabileceğimiz eğitsel içeriklerin öğretmen ve öğrenciler tarafından vFabrika, web 2 araçları gibi dijital ortamlarda oluşturulmasını içermektedir. İlkokul öğretim programlarında yer alan 2. Sınıf kazanımları dijital çağa yönelik olarak harmanlanmış öğrenme modeli kullanılarak kazandırılacaktır. Bu süreçte tüm içerikler web 2 araçları ve vFabrika ile özgün bir şekilde oluşturulacak, EBA başta olmak üzere çeşitli platformlar aracılığıyla yaygınlaştırılarak gerek uzaktan eğitim gerek yüz yüze eğitimde öğrencilerin her an ulaşabilecekleri dersler arşivi oluşacaktır” dedi.

 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °