Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Minik başkandan çiçek talimatı

Minik başkandan çiçek talimatı

ISPARTA 23.04.2019 15:11:00 0
Minik başkandan çiçek talimatı
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, koltuğunu IYAŞ Selçuklu Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Rabia Berfin Çalış’a bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturan Çalış, okul bahçelerinin çiçeklendirilmesini istedi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, sabah saatlerinde temsili olarak koltuğunu IYAŞ Selçuklu Ortaokulu öğrencisi Rabia Berfin Çalış’a bıraktı. Okul Müdürü Ramazan Tezcan ile birlikte makama gelen Çalış’a, temsili olarak başkan yardımcıları, daire müdürleri, güvenlik görevlisi olarak görev yapacak olan Duru Çiftçi, Berensu Keleş, Zeynep Erdoğan, Süheyla Çetintürk, Ahmet Çetintürk, Yunus Bilgin ve Yusuf Bilgin isimli öğrenciler eşlik etti.
Belediye Başkanı Rabia Berfin Çalış, okul bahçelerinin çiçeklendirilmesini isterken, başkan yardımcıları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Ispartaray, akıllı kavşak, trafik problemi, bay-bayan yaşlı bakım evleri, kadınlara yönelik sosyal tesisler ve çocuklara yönelik sosyal alanlar gibi konular ele alındı.
Programın sona ermesinden sonra Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen çocuklara hediye takdiminde bulundu. Başkan Başdeğirmen, çocukların bayramını kutlarken, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Belediye olarak çocuklarımızın geleceklerini daha iyi yerlere taşıyabilmek için bu göreve talip olduk. Çocuklarımızın istekleri doğrultusunda, ileride daha refah yaşayabilmeleri için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımızın olduğu gibi gençlerimizin de her zaman yanındayız. Dünyada çocuklarımıza armağan edilen ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: talimatı çiçek başkandan minik
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °