Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Milli İrade Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil’den; Kara Propagandaya Sert Tepki!

Milli İrade Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil’den; Kara Propagandaya Sert Tepki!

ISPARTA 24.11.2021 20:13:00 0
Milli İrade Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil’den; 
Kara 
Propagandaya 
Sert Tepki!
Milli İrade Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, son günlerde piyasalarda yaşanan dalgalanmayı fırsat bilerek yapılan kara propagandaya tepki gösterdi. Akçil; “Oyuncuları biliyoruz, oyunların farkındayız" dedi.
 
AKÇİL; “BUGÜNE KADAR
SEVİNDİRMEDİK YİNE
SEVİNDİRMEYECEĞİZ”
Milli İrade Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, son günlerde piyasalarda yaşanan dalgalanmayı fırsat bilerek kara propaganda yapanlara asla fırsat vermeyeceklerini belirterek, "Ellerini ovuşturarak Türkiye'nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini ve pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik yine sevindirmeyeceğiz" dedi.
“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE, YARIN DA CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
Milli İrade Platformu Isparta Temsilcisi Akçil açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Son günlerde finansal piyasalarda yaşanan spekülatif dalgalanmayı fırsat bilerek kara propaganda yapanlara, kamuoyuna karamsarlık yükleyerek bir kaos ortamı üretip bu yolla ülkemizi dize getirmeye çalışanlara, birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi açıkça hedef alanlara karşı dün olduğu gibi bugün de duruşumuz nettir. Her türlü manipülasyona, kara propaganda girişimlerine, sosyal ve ekonomik oynanan çirkin oyunlara karşı; Son ümit olarak sarıldıkları ekonomik manipülasyonla ülkemize yön vermeye, milletimize ve milli iradeye ayar vermeye kalkışanlara karşı, büyük, güçlü Türkiye yolunda var gücümüzle çalışmaktan ve üretmekten, dik duruşumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz.
Doğru bildiğimiz yolda, ilkelerimiz ve değerlerimizin rehberliğinde; dün olduğu gibi bugün de, yarın da Cumhurbaşkanımızın yanındayız.
"OYUNCULARI BİLİYORUZ,
OYUNLARIN FARKINDAYIZ"
Her zaman olduğu gibi bugün de; ülkemiz üzerinde gizli emelleri olanlara, milletimizin iradesine ipotek koymaya çalışanlara, Türkiye'nin yükselişini durdurmayı hayal edenlere boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Tüm benliğimizle mücadele edeceğiz, engelleri aşacağız, tuzakları bozacağız ve hedeflerimize ulaşacağız. İçeriden ve dışarıdan gelen tüm tehditlere rağmen dimdik duran bir Türkiye için biriz ve asla birliğimizi bozmayacağız.
“ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”
Bedelini ödemediğimiz zaferimiz üstesinden gelemediğimiz zorluk olmadı. Bugün de hem bedel ödemeye hem yeni zaferler kazanmaya tüm irademizle hazırız.
Ellerini ovuşturarak Türkiye'nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini ve pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik yine sevindirmeyeceğiz ve asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °